Що означають останні роботи Бенксі. З'явилося пояснення

Бенксі мав на меті підбадьорити мешканців Лондона у складні для суспільства часи
фото: Instagram-аккаунт Бенксі

Стритарт-художник Бенксі впродовж дев'яти днів намалював дев'ять графіті із зображеннями тварин у різних районах Лондона

Організація Pest Control Office, яка автентифікує роботи британського анонімного художника Бенксі, пояснила значення його останніх дев'яти малюнків, повідомляє The Guardian.

Бенксі мав на меті підбадьорити мешканців Лондона у складні для суспільства часи. За словами Pest Control Office, художник сподівається, що роботи стануть «моментом несподіваної розваги» для людей, а також підкреслять здатність людини до творчості, а не до руйнування і негативу.

Стритарт-художник Бенксі впродовж дев'яти днів намалював дев'ять графіті із зображеннями тварин у різних районах Лондона. Він не підписував роботи й не залишав підписів до фото творів в Instagram, тож шанувальники митця почали дискутувати над значенням цього марафону. Припускали навіть, що малюнки можуть мати зв'язок з антимігрантськими заворушеннями у Великій Британії.

«Деякі теорії про глибинне значення кожного нового образу були занадто абстрактними», – коментує Pest Control Office.

Нагадаємо, у столиці Британії з'явилась чергова робота вуличного художника Бенксі, який підтвердив авторство своєї нової роботи у власних соцмережах. На останньому графіті зображено трьох мавп, які гойдаються на мосту метро в східній частині Лондона. За даними BBC, мистецький твір розташовується на мосту над Брік-лейн, неподалік від вулиці Шордіч-Гай.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: