Юрій Рибчинський пояснив, чому вважає сміливцями Галкіна, Пугачову та Арбеніну

фото Facebook.com/yuriy.ribchisnkiy

Рибчинський: «Росія – це ж держава, яка може тебе вбити, де б ти не був, хоч і за кордоном.  Пригадайте Литвиненка, Скрипалів…»

Народний артист України, автор безсмертних хітів поет Юрій Рибчинський висловився про російських зірок шоу-бізнесу, які знайшли у собі сили сказати «ні» путінському режиму і виїхали з РФ.

Відомий поет зауважив, що варто визнати сміливість таких російських співаків та музикантів, як Діана Арбеніна, Алла Пугачова, Максим Галкін та Юрій Шевчук – вони не злякалися цієї страшної махіни. «Це ж держава, яка може вбити, де б ти не був, хоч і за кордоном.  Пригадайте Литвиненка, Скрипалів… Що їм варто підсипати, не дай боже, щось тій же Аллі Пугачовій чи Лії Ахеджаковій? І вони це розуміють, але знайшли в собі мужність сказати цьому дракону «ні», – зазначив Рибчинський.  

Також він висловився щодо співака Олександра Малініна, який раніше виконував пісні Рибчинського, а зараз підтримує Росію у її війні проти України. «Я знаю, що сім'я Малініна живе в Мюнхені. Його діти теж за кордоном. Дочка, здається,  в Англії, вчиться на оперну співачку. Він думав, що пройде «між крапельками», відмовчиться, а його, як то кажуть «поставили» в Саратові просто на концерті. Так мені розповідали. Що ж робити, жаль. Слава богу, що ще Валєра Леонтьєв нічого не сказав, а «злиняв» собі до Маямі, щоб не брати в цьому участь», – розповів поет.

Згадав Рибчинський і співачку Тамару Гвердцителі, яка виїхала з Росї після повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Як розповів поет, мама співачки жива в Одесі і саме вона була ініціатором того, щоб Гвердцителі виїхала за межі Росії. «Зараз Тамара живе у Грузії. Час від часу ми бачилися з нею в Іспанії, де я жив. Свого часу вона теж купила там квартиру, тепер в ній живе Сандро, син співачки», –розповів Рибчинський.

За словами поета, Тамара Гвердцителі  продовжує виступати з концертами по закордону, але російських пісень більше не співає – виконує тільки грузинські  та українські пісні, як «Чарівна Скрипка», «Очі на піску».

Нагадаємо, гурт ДДТ повідомив, що припиняє концертну діяльність в Росії. Російська співачка Алла Пугачова відреагувала на цю новину в Instagram, присвятивши фронтмену Юрієві Шевчуку поетичні рядки. На сайті ДДТ поінформували про скасування концертів.

Нагадаємо, що Юрій Шевчук запевняв, що колектив не має наміру брати участь у концертах, які тим чи іншим чином вихвалятимуть дії російської армії в Україні, а сам він дотримується антивоєнних поглядів.

Додамо, що російський музикант Андрій Макаревич у пісні висміяв своє внесення міністерством юстиції Росії до реєстру іноземних агентів.

Читайте також: «Сдуру вляпалась в войну». Макаревич заспівав про Росію (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: