Ракетний удар по Чернігову. Арестович пригадав, за що його вигнали з Банкової

Колишній позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович
фото: glavcom.ua

«Хтось знає, де цей принцип був в історії з якимось Арестовичем і ракетою в Дніпрі? Можливо, на прогулянку?»

Колишній позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович написав черговий скандальний пост про ракетний удар по Чернігову, де натякнув, що звинувачує організаторку виставки дронів Марію Берлінську. Свої думки він висловив у Facebook.

«У всьому винні росіяни і тільки росіяни! – Який корисний принцип для аналізу наших трагедій. Так багато шанованих людей підтверджують це сьогодні з усією пристрастю. Хтось знає, де цей принцип був в історії з якимось Арестовичем і ракетою в Дніпрі? Можливо, вийшов на прогулянку?», – написав Арестович.

Ракетний удар по Чернігову. Арестович пригадав, за що його вигнали з Банкової фото 1
скріншот

Раніше Марія Берлінська відреагувала на удар. За її словами, як тільки оголосили повітряну тривогу в місті захід зупинили і учасникам було кілька разів оголошено про необхідність піти в укриття, проте частина людей проігнорували повідомлення.

До того ж колишній радник Офісу президента раніше заявив, що російську ракету Х-22, яка вдарила по житловому будинку в Дніпрі, збили українські сили протиповітряної оборони. За його даними, вона впала на під'їзд будинку і вибухнула відразу після цього, але він потім цю інформацію спростував.

Нагадаємо, що Олексій Арестович зробив скандальний прогноз про завершення війни. На його думку війна закінчиться тоді, коли «українці змінять щось у собі».

На колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича подали заяву до Служби безпеки України через його висловлювання, в якому він стверджував, що нібито українці дозволили собі «розлюднити окупантів» і цим самим у ворога з'явився стимул для активної боротьби. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: