«Задонатила на «Азов»: пропагандистка Доліна втратила житло і всі заощадження

У мережі Instagram з'явився пост Доліної про те, що вона продала свою квартиру, а також заклала дачу і все задля того, аби проспонсорувати батальйон «Азов»

Співачка Лариса Доліна, відома своєю підтримкою російської агресії проти України, розпродала своє майно та разом із заощадженнями переказала гроші на «безпечний рахунок». Отримувачі коштів на прощання зламали її соцмережі, де написали, що гроші підуть на підтримку батальйону «Азов». Про це повідомляють росЗМІ.

За попередніми даними, співачка продала квартиру у Москві і передала невідомим близько 150 млн. рублів.

Повідомляється, що сьогодні вранці до елітного житлового кооперативу у Ксеньїнському провулку в Хамовниках прийшли п'ятеро невідомих і заявили, що вони нові власники 236-метрової квартири, яка раніше належала Ларисі Доліній. Охоронці житлового кооперативу дуже здивувалися такому повороту подій та відмовилися пускати невідомих до будинку, а потім заблокували усі виходи з будівлі та викликали поліцію.

При цьому нові мешканці стверджують, що вони вже давно заплатили гроші за квартиру, і Долина мала з'їхати більше місяця тому. До будинку приїхали поліцейські – вони забрали покупців у відділ для з'ясування обставин.

Повідомляється, що путінська пропагандистка у травні виставила квартиру на продаж за 130 млн руб. Зробити це артистку переконали телефонні шахраї. Невдовзі знайшлися покупці, але за терміновість Долина погодилася зробити знижку. Усі гроші вона одразу перерахувала на «безпечний рахунок».

Шахраї переконували співачку, що угода фіктивна і насправді квартира залишиться у її майні. Долина зрозуміла, що обдурили її, коли нові власники попросили її з'їхати з квартири. При цьому паралельно вона відправила шахраям майже всі свої заощадження – кількадесят мільйонів рублів.

З'їжджати артистка, звісно, не хоче. Тепер у всьому цьому розбирається поліція.

 Окрім цього, соцмережі Лариси Доліної також, схоже, зламали.

У мережі Instagram з'явився пост Доліної про те, що вона продала свою квартиру за 112 мільйонів рублів, а також заклала дачу ще за 50 мільйонів, щоб проспонсувати батальйон «Азов».

На сторінці Лариси Доліної з'явився допис про те, що вона продала своє майно і віддала кошти на фінансування «Азова», бо «більше не може терпіти СВО»
На сторінці Лариси Доліної з'явився допис про те, що вона продала своє майно і віддала кошти на фінансування «Азова», бо «більше не може терпіти СВО»
фото: скриншот допису зі сторінки Лариси Доліної
На сторінці Лариси Доліної у шапці профіою написано, що вона «любить Україну»
На сторінці Лариси Доліної у шапці профіою написано, що вона «любить Україну»
фото: скриншот сторінки Лариси Доліної

«Я довго думала, викладати цей пост чи ні. Та все ж вирішила, що народу треба знати правду. Всі новини про кредити під заставу мого майна – правда. Я продала квартиру у центрі Москви за 112 млн руб, а також заклала дачу  і отримала 50 млн руб. Все для того, щоб проспонсорувати батальйон «Азов», який систематично веде боротьбу з кривавим путінський режимом. Мені довелося це зробити, бо я не можу більше це терпіти. Від початку «СВО» (насправді братовбивчої війни) я мовчала, але більше мовчати не можу. Я хочу реабілітуватися перед Україною і прожити решту свого життя в українській Одесі. Боріться, вставайте й боріться. Тільки так ми зможемо перемогти російський фашизм. Якщо ви читаєте це, значить я вже залишила Україну і перебуваю у безпеці. Слава Україні!», – йдеться у пості Доліної.

Наразі повідомлення вже видалені із соцмереж Долиної.

Згодом Доліна опублікувала відеозвернення, в якому заявила, що її обдурили шахраї. Запис з'явився 13 серпня у її телеграм-каналі та інстаграмі.

«Я стала жертвою шахраїв. Щодо мене вчинені дуже витончені та сплановані шахрайські дії. За цим фактом порушено кримінальну справу, я визнана потерпілою, а на мою квартиру накладено арешт. Попереднім слідством встановлено, що шахраї перебувають на території України», – заявила Долина.

За її словами, учасники шахрайської схеми «виклали у соцмережах нібито від мене звернення жахливого характеру, в якому немає жодного слова правди». Доліна додала, що «на користь попереднього розслідування» не може дати «якихсь поглиблених коментарів». Вона попросила журналістів не турбувати її.

Нагадаємо, за весь період повномасштабної війни РФ проти України російська артистка Лариса Доліна отримала від Кремля щонайменше 92 млн рублів. Про це повідомило видання «Агентство», яке провело аналіз держконтрактів і президентських грантів, отриманих співачкою. Як уточнюється, за 2021 рік і довоєнні тижні 2022 року Доліна отримала з тих же джерел майже втричі менше – близько 33 млн рублів.

Як відомо, Лариса Доліна була включена до «чорного списку Миротворця», їй заборонений в'їзд в Україну, через антиукраїнські висловлювання і концерти в окупованому Криму.

Читайте також: Галкін жорстко висміяв путіністку Доліну, яка «між надгробками повзе» по кладовищу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: