Помер актор серіалу «Теорія Великого вибуху» Боб Ньюгарт

Американський актор і співак, лауреат премії «Ґреммі» Боб Ньюгарт помер 18 липня
фото: AP

Ньюгарт був номінований на кілька премій «Еммі» за свою телевізійну роботу – роль Артура Джеффріса в телесеріалі CBS «Теорія великого вибуху»

Відомий американський комік, актор фільму «Ельф» та серіалу «Теорія великого вибуху» Боб Ньюгарт помер від хвороби у віці 94 років. Про це повідомляє The Guardian.

Американський актор і співак, лауреат премії «Ґреммі» Боб Ньюгарт помер 18 липня в своєму будинку в Лос-Анджелесі після періоду короткої хвороби, підтвердив у заяві його публіцист Джеррі Діґні. Коміку, відомому за серіалом «Теорія Великого вибуху», фільмами «Ельф», «Білявка в законі 2», було 94 роки.

Колишній бухгалтер, який почав підробляти на комедійних майданчиках, Ньюгарт став відомим у 1960-х роках завдяки своєму спостережливому гумору та дотепній подачі. Його запис The Button-Down Mind of Bob Newhart, створений за кілька днів у Х’юстоні ще до того, як Ньюгарт почав виступати із стендапами, приніс йому «Ґреммі» у номінації «Найкращий новий виконавець» і «Альбом року» у 1961 році.

 «У 1959 році я дав собі рік, щоб реалізуватися в комедії.  Якщо з комедією не складеться, я повертатимуся до бухгалтерії», – процитував актора в своїй заяві Діґні. 

Ньюгарт був номінований на кілька премій «Еммі» за свою телевізійну роботу – роль Артура Джеффріса в телесеріалі CBS «Теорія великого вибуху». Він також відомий молодшій аудиторії як Тато Ельф у святковій комедії 2003 року «Ельф».

Нагадаємо, 17 липня у Чернівцях відійшов у вічність народний художник України Ярослав Пасічанський. Він був відомим майстром художньої обробки дерева і шкіри. Твори майстра є у фондах Чернівецького обласного художнього музею, зокрема декоративний таріль «Сонце» та композиція «Горицвіт», а також вироби зі шкіри. Роботи художника зберігаються і в приватних колекціях у Австрії, Великобританії, США, Канаді, Німеччині, Ізраїлі.

Читайте також: На фронті загинув музикант та артист «Дикого театру» Микола Ленок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: