18 років шлюбу і троє дітей. Трюдо розлучається

Джастін Трюдо та Софі Грегуар
фото з відкритих джерел

Джастін Трюдо та Софі Грегуар одружилися у 2005 році та мають трьох дітей

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо та його дружина Софі Грегуар оголосили про розлучення після 18 років спільного життя. Пара повідомила про «важливі та важкі розмови», що передували цьому рішенню. Про це пише BBC.

У заяві з офісу Трюдо зазначається, що попри угоду про розлучення, вони з’являтимуться на публіці. Джастін Трюдо та Софі Грегуар одружилися у 2005 році та мають трьох дітей.

18 років шлюбу і троє дітей. Трюдо розлучається фото 1

«Вони працювали над тим, щоб усі юридичні та етичні кроки щодо їхнього рішення розлучитися були вжиті, і продовжуватимуть це робити й надалі», – йдеться у заяві. 

18 років шлюбу і троє дітей. Трюдо розлучається фото 2

Також було повідомлено, що наступний тиждень родина проведе у відпустці.

Джастін Трюдо, прем'єр-міністр Канади, і його дружина Софі Трюдо, заявили, що вони просять про конфіденційність щодо свого розлучення з метою добробуту своїх дітей. Пара має трьох дітей, старшій з яких 15 років, а наймолодшій - 9 років.

18 років шлюбу і троє дітей. Трюдо розлучається фото 3

У спільній заяві, Джастін Трюдо та Софі Трюдо підкреслили, що залишаються близькою сім'єю з глибокою любов'ю та повагою одне до одного і до всього, що вони побудували, а також зобов'язалися продовжувати будувати майбутнє разом для добробуту своїх дітей.

18 років шлюбу і троє дітей. Трюдо розлучається фото 4

Останнім часом Софі Трюдо та Джастін Трюдо, прем'єр-міністр Канади, рідше з'являлися разом на публіці, хоча вони були разом на коронації Чарльза III у травні та приймали президента США Джо Байдена в Канаді у березні.

18 років шлюбу і троє дітей. Трюдо розлучається фото 5
фото: BBC

У дописі про річницю весілля в Instagram у травні 2022 року Софі Трюдо написала про труднощі тривалих стосунків, сказавши, що «ми пережили сонячні дні, сильні шторми та все, що між ними».

Починаючи з 2003 року, Софі Трюдо та Джастін Трюдо, прем'єр-міністр Канади, почали зустрічатись, коли вона працювала телеведучою. Вона також відома своєю активною благодійною діяльністю в сфері психічного здоров’я та розладів харчування. Джастіна Трюдо вперше обрали прем'єр-міністром у 2015 році.

18 років шлюбу і троє дітей. Трюдо розлучається фото 6

До того, як Джастін Трюдо став прем’єр-міністром, він відверто заявив, що подружжя має свої проблеми: «Наш шлюб не є ідеальним, і ми пережили важкі моменти».

Трюдо став другим канадським прем'єр-міністром, який оголосив про розлучення під час перебування на посаді. Першим був його батько, покійний П'єр Елліотт Трюдо, і мати Маргарет Трюдо, які оголосили про розлучення в 1977 році після шести років разом.

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський спільно з Джастіном Трюдо звернувся до канадських журналістів у межах Press Gallery Dinner, який проводиться в Оттаві Галереєю канадської парламентської преси. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: