Ольга Сумська показала місце, яке «безумовно стане улюбленим» для всіх киян (фото)

Ольга Сумська і Віталій Борисюк показали новий міст на столичній Оболоні
фото Ольга Сумська, Facebook

Ольга Сумська: «Міст «Хвилі Азова» – справжня окраса рідного Києва на Дніпрі»

Українська акторка Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком прогулялися біля нового пішохідного місту на Оболонський острів.

На кадрах, опублікованих у соцмережі, зірка разом з чоловіком гуляє біля нещодавно відкритого мосту,  який сполучає Оболонську набережну з Оболонським островом. У руках подружжя тримає песиків.  

«Конструкції для мосту були виготовлені ще на підприємстві «Азовсталь». Їх привезли до Києва буквально за кілька тижнів до початку повномасштабної війни. Завдяки коштам іноземних та вітчизняних меценатів будівництво об'єкту розпочали в 2021-му, призупинили на початку повномасштабної війни та відновили навесні минулого року. І ось нарешті кияни і гості столиці можуть побачити цей просто казковий, нескінченний Оболонський острів, на який можна потрапити через хвилястий красень міст», – написала Сумська. 

На думку акторки, це місце безумовно стане улюбленим для всіх киян. «Справжня окраса рідного Києва на Дніпрі!», – додала Сумська.  

Акторка Ольга Сумська під час прогулянки
Акторка Ольга Сумська під час прогулянки
фото Ольга Сумська, Facebook

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко оголосив про відкриття Оболонського моста-хвилі та перетворення Оболонського острова на нову рекреаційну зону з пішохідним мостом, паркінгом та спортивними майданчиками. 

Очільник міста уточнив, що поки підсвітку основної конструкції не вмикатимуть, тільки економне LED освітлення перил мосту. 

Будівництво обʼєкту розпочали в 2021-му. На початку повномасштабної війни призупинили. І відновили навесні минулого року. Тоді ж розпочали облаштування рекреаційної зони відпочинку. 

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко висловив сподівання, що вже цьогоріч кияни та гості столиці побачать «ще одну перлину зеленого і гарного Києва. За його словами, столиця розвиває велику рекреаційну зону, що складається з парку Наталка, набережної й Оболонського острову, куди вестиме новий хвилеподібний міст.

Раніше Кличко повідомив, що у  Києві завершено весь комплекс робіт на Дегтярівському шляхопроводі – відкрили заїзди та з'їзди з нього. Трамвайна лінія збережена. Там встановили відокремлене трамвайне полотно.

Читайте також: Сумська прокоментувала суспільне обурення у бік її доньки, яка живе в Росії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: