Олена Зеленська отримала престижну нагороду від родини Клінтонів (фото)

Зеленська отримала нагороду за громадянське лідерство – Clinton Global Citizen Award
фото: Олена Зеленська

Під час своєї промови Зеленська наголосила, що прийняла відзнаку від імені всіх українців

Перша леді Олена Зеленська отримала нагороду за громадянське лідерство – Clinton Global Citizen Award – заснованою родиною Клінтонів. Відзнакою нагороджують людей, які своїм баченням і лідерством надихають суспільства всього світу й доводять, що, співпрацюючи, можна досягти великих змін. Фото дружина президента виклала в Instagram.

Зеленська наголосила, що прийняла відзнаку від імені всіх українців.

«Мати, яка веде дитину до школи, а потім поспішає на роботу після безсонної від повітряної тривоги ночі. Вчитель, який веде урок – часто в бомбосховищі, дистанційно, у небезпеці, але все одно викладає. Рятувальники та лікарі, які поспішають до постраждалих від обстрілів. Героїчні чоловіки й жінки, які стоять на передовій, щоб не пустити загарбника до своїх домівок, міст, а також не пустити агресію далі у світ. Ці справжні лідери, які взяли на себе відповідальність за своє життя, країну та за збереження безпеки у світі, – мої співвітчизники. Дякую їм та від їхнього імені за цю нагороду», – зазначила Зеленська.

На захід перша леді одягла блузку молочного кольору з об'ємними рукавами та чорні класичні штани. Образ доповнила лаконічними прикрасами.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою Зеленською прибули до Нью-Йорка у межах офіційного візиту.

Як повідомлялося, перша леді України Олена Зеленська у США мала зустрітися з родиною Клінтон та меценатами, які підтримують Україну.

До слова, дружина президента України Олена Зеленська звернулася до Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша та всієї Організації загалом, аби допомогли повернути з Росії в Україну дітей, викрадених з окупованих територій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: