Окупанти збираються відібрати у Джамали її майно в Криму

Окупаційний парламент Криму оголосив про новий пакет майна, яке збираються вкрасти в українців
фото: Джамала/Instagram

Російські загарбники хочуть поповнити перелік націоналізованого майна новими об'єктами у Криму, що належать 110 особам

Окупаційна влада Криму планує націоналізувати майно української співачки Джамали, розташоване на півострові. Про це повідомили пропагандистські російські ЗМІ.

«Планується поповнити перелік націоналізованого майна новими об'єктами, що належать 110 особам, які підтримують київський режим і спонсорують ЗСУ. Серед цих людей – Джамаладінова Сусана Алімовна, відома як співачка Джамала, щодо якої порушено кримінальну справу, а саму виконавицю оголошено в розшук через поширювану нею фейкову інформацію про збройні сили Росії», – заявив глава окупаційного кримського парламенту Володимир Константинов.

Також, за даними пропагандистських ресурсів, у цьому списку опинився колишній прем’єр-міністр Арсеній Яценюк та українські нардепи, яким належить нерухомість у Ялті. Зокрема, йдеться про парк-готель «Порто Маре», Ялтинську кіностудію та готель «Брістоль».

Наразі Джамала ніяк не відреагувала на незаконне рішення окупантів.

Нагадаємо, що суд у Москві заочно заарештував українську кримськотатарську співачку Джамалу (справжнє ім’я Сусана Джамаладінова). Її звинувачують у нібито поширенні фейків про дії російських військ на території України.

Раніше в Росії Джамалу оголосили в розшук. Тоді співачку також звинувачували в нібито поширенні фейків про російську армію.

Нагадаємо, у 2016 році Джамала перемогла на «Євробаченні» з піснею «1944» про депортацію кримських татар. Вона послідовно публічно засуджує окупацію Криму Росією у 2014 році, повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: