«Нова ікона моди»: Байден викликав захоплення американців своїм новим взуттям

Президент Байден одягнув нові кросівки, і приєднався до полковника Пола Павлюка перед польотом до Мілуокі
фото: Daily Mail

Байден з'явився на публіці в модних кросівках Hoka і викликав захоплення у своїх співвітчизників

Президент Джо Байден був визнаний американцям іконою стилю і моди. Причина: він одягнув популярний у Голлівуді предмет одягу. Користувачі помітили президента в кросівках Hoka. Таке популярне спортивне взуття вартістю приблизно $150 носять, зокрема, акторка Різ Візерспун і співак Гаррі Стайлс та молодша сестра Кетрін, принцеси Уельської – Піппа Міддлтон. Про це пише Daily Mail.

Ця новина викликала захоплення шанувальників моди на Twitter (X), які схвалили вибір стилю Байдена, а популярність бренду різко зросла.

Взуття президента США виглядає максимально зручним
Взуття президента США виглядає максимально зручним

Минулого місяця американського президента сфотографували в чорних кросівках Hoka Transport і темно-синьому костюмі під час посадки у вертоліт біля Білого дому. Байден ще раз одягнув кросівки «максимальної стійкості», приєднавшись до заступника командира 89-го повітряного авіазагону полковника Пола Павлюка для польоту в Мілуокі. Взуття вартістю $150 описується як «найзручніше для поїздок на роботу» завдяки швидкознімним шнуркам і водовідштовхувальному дизайну.

Кросівки бренду Hoka, такі ж як у Байдена мають «максимальну стійкість»
Кросівки бренду Hoka, такі ж як у Байдена мають «максимальну стійкість»

Кросівки чудово пасують до костюма. «Дуже президентський стиль», – написав один із користувачів Twitter (X). Інший користувач відзначив, що після появи цих знімків домашня сторінка Hoka «звалилася» через масовий наплив відвідувачів. Він також назвав Джо Байден «іконою моди та стилю».

Акторка Різ Візерспун була сфотографована під час пробіжки в Лос-Анджелесі в її синьо-фіолетових кросівках Hoka в липні 2018 року.
Акторка Різ Візерспун була сфотографована під час пробіжки в Лос-Анджелесі в її синьо-фіолетових кросівках Hoka в липні 2018 року.

Як пише видання, президент Байден – не єдина відома особа, яка є шанувальником кросівок Hoka, які зазвичай миттєво впізнаються завдяки їхній товстій підошві та яскравому кольору. У 2018 році Різ Візерспун була помічена журналістами на пробіжці в Лос-Анджелесі в синьо-фіолетових кросівках Hoka.

Читайте також: Популярний виробник одягу та взуття закриває свої магазини в Росії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: