«Моє тамагочі». Дана Ярова прокоментувала свої стосунки з Безуглою

Дана Ярова
Фото з відкритих джерел

Дана Ярова турбується про Мар’яну Безуглу

Відома волонтерка, членкиня громадської антикорупційної ради при Міністерстві оборони Дана Ярова прокоментувала свої стосунки з членкинею парламентського комітету з питань оборони Мар’яною Безуглою. Про це повідомляє журналіст «Главкома».

«Боже, у нас прекрасні взаємини. Вона просто свята людина. Це ж моя улюблена подружка. У кожного має бути власне тамагочі», – сказала Ярова.

Вона пояснила, що порівнює Безуглу з тамагочі, адже народна депутатка про неї постійно турбується.

Тамагочі – віртуальний домашній вихованець, про якого треба було постійно дбати (годувати, вигулювати, гратися тощо), інакше він вмирав. Тамагочі – символ когось чи чогось, що потребує постійної уваги.

Нагадаємо, раніше Ярова зробила фото із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, чим потролила Безуглу, яка дорікала волонтерці за фото із головкомом наприкінці листопада цього року.

Перед цим депутатка від «Слуги народу» Мар’яна Безугла назвала Ярову «фейковим волонтером» через те, що її футболка вартує 11 тисяч гривень. Мовляв, це лише підтверджує факт «заробляння на волонтерці».

Згодом Ярова оголосила, що її светр бренду Moschino продано за $5 тис. Кошти з продажу волонтерка віддала на закупівлю автівок для ЗСУ.

Після того, як за Дану Ярову, яка займається волонтерською діяльністю з 2014 року, заступилися інші волонтери, громадські діячі та політики – Безугла поскаржилася на «мережу волонтерів, які можуть розхитувати суспільство», до Служби безпеки України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: