Марія Яремчук, яка таємно народила первістка, вперше розповіла про материнство

Марія Яремчук вперше розповіла про народження сина
фото: скриншот відео

Марія Яремчук стала мамою ще у червні, однак тримала свою вагітність та народження первістка в таємниці

Українська співачка Марія Яремчук, яка на початку червня таємно народила первістка, вперше розповіла про своє материнство. Подробицями свого життя у ролі мами співачка поділилася в інтерв'ю для музичного каналу М1.

Відомо, що Марія Яремчук народила сина, якому вже три місяці. Про батька дитини співачка нічого не розповідає, однак у своєму інтерв’ю Марія зізналася, що з народженням дитини її життя кардинально змінилося і що народження сина для неї стало найбільшою радістю.

Про материнство Марії Яремчук дивіться на початку відео:

Зараз співачка перебуває в декреті, не дає концертів та не презентує нових альбомів, проте вона займається дуже важливою справою. Марія працює над кінострічкою про свого батька Назарія Яремчука – «Яремчук: Незрівнянний світ краси». Вже 8 серпня, у день, коли її сину виповниться рівно три місяці, фільм вийде в прокат.

Стрічку співачка планувала презентувати ще у 2021 році на 70-річчя батька, який помер у 1995 році.

Співачка зізнається, що найближчим часом у її планах немає концертів, вона хоче насолодитися материнством.  

Зауважимо, що інформація про вагітнісь співачки з'явилася ще у травні,  у червні з'явилися чутки про народження первістка, однак Марія Яремчук ніяк не коментувала ці події, вже в липні співачка підтвердила народження сина і звинуватила працівників лікарні, в якій вона народжувала, в розсекречені особистих даних. Тоді ж Марія Яремчук вперше спростувала чутки, що батьком її дитини є співак Олександр Пономарьов.

Нагадаємо, українська співачка Марія Яремчук розповіла, що ніколи не спілкувалася зі своїм зведеним братом народним артистом Дмитром Яремчуком. Про це вона написала в Instagram після того, як Дмитро звинуватив сестру у тому, що вона не відповіла йому на привітання із народженням дитини. Марія Яремчук прокоментувала цю ситуацію:

«Не відповіла йому в вайбері (я навіть не бачила, бо вайбером майже не користуюсь) і, бачте, не привітала його, коли в нього народжувалися діти. Звідки я мала знати про це, Дімо? Ми не спілкувалися ніколи! Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна...».

Читайте також: На великі екрани виходить фільм про Назарія Яремчука. Стало відомо, які зірки відмовилися від зйомок
 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: