Малюнки Путіна. Психологиня розповіла про ймовірні проблеми диктатора

Путін намалював дивний образ
фото з відкритих джерел

Експертка вважає, що в Путіна взагалі нетиповий підхід до малювання обличчя

Очільник Росії Володимир Путін на виставці Агентства стратегічних ініціатив створив дивні малюнки на сенсорній панелі вітчизняного виробництва. Психотерапевт Ольга Голубицька у коментарі Уніан пояснила, що у світі психодіагностики часто використовуються малюнкові тести на визначення психоемоційного стану. Такий метод дієвий з дітьми, але також його можна практикувати і з дорослими.

Малюнки Путіна. Психологиня розповіла про ймовірні проблеми диктатора фото 1

Вона вважає, що витвір Путіна лише приблизно характеризує його стан. «Якщо ми подивимося, як він малював, то робив він це дуже дивно. Він почав малювати розмиті кордони справа і зліва… Видно, що він не знає, що він хоче малювати, і малює ці розмиті кордони», – зауважила Голубицька.

За словами пані Ольги, часто у проективних методиках малюнки справа та зліва говорять про те, що відбувалося з людиною в минулому й майбутньому: «Тому, можливо, минуле й майбутнє розмите і немає якихось конкретних меж. Потім він це поєднує вертикальними лініями – як пошук опори. І таким чином у нього взагалі виходить дуже геометрична фігура, з якої він починає робити обличчя».

Голубицька каже, що це взагалі нетиповий підхід до малювання обличчя.

Експертка уточнила, що взагалі є багато питань до психічного стану Путіна, про що давно ведуться дискусії. «Нетипова поведінка в малюнкових тестах серед дітей буде вважатися маркером, що треба ще зробити додаткову діагностику, бо є питання до того, як мислить дитина. Те ж саме можемо говорити й про дорослу людину», – сказала вона.

Психологиня звернула увагу, що Путін починає малювати обличчя з очей: «Якби це була неіснуюча тварина, там би інтерпретували, з чого першого починає малювати обличчя, – на тому головний фокус – багато дивитися. Якщо рот, то, в першу чергу, говорить. Якщо вуха, – в першу чергу, слухає. А в нього, в першу чергу, це очі. Які він ще так дуже вертикальними рисками замальовує».

«Потім він малює ніс, рот… Потім, також дуже цікаво, він малює волосся дибки. Дуже часто на неіснуючій тварині гострі предмети, які малюються над твариною, які направлені вгору, – це агресія проти тих, хто стоїть вище», – додала вона.

Насамкінець Путін домальовує вуха, що свідчить про те, що «в самому кінці тільки він буде щось слухати». «Тобто дивитися, проявляти агресію, імітувати лояльність – як він намалював ніс і рот. І в самому кінці він ще намагався намалювати в роті якийсь язичок», – сказала психолог.

Говорячи про ймовірні психологічні проблеми та відхилення, Голубицька зазначила, що якби такий малюнок створила дитина, то вона б зауважила, що необхідно провести додаткові тести на уточнення психоемоційного стану дитини, адже це нетиповий алгоритм малювання обличчя.

«І були б питання стосовно психічного здоров’я дитини, її рівня розвитку, її адекватності та сприйняття», – додала пані Ольга.

Цікаво, що в мережі багато хто почав жартувати, що Путін намалював портрет Пригожина.

Нагадаємо, що під час обходу виставки агентства стратегічних ініціатив диктатор Путін зробив малюнок на сенсорній дошці. Про це повідомляють російські пропагандисти.

Зазначимо, що малюнок кішки десять років тому став приводом для багатьох мемів в соціальних мережах, а експерти проводили психоаналіз диктатора за його малюнками. А росіяни довго не могли зрозуміти, навіщо диктатор повернув до них кота певним місцем.

Нагадаємо, що після заколоту власника ПВК «Вагнер» російський диктатор Володимир Путін вирішив поїхати до Дагестану, щоб провести нараду з розвитку туризму. Під час своєї поїздки Путін активно демонстрував прояви «єднання з народом»: цілувався, обіймався та тиснув руки. Проте згодом диктатор зганьбився: під час прощання з «улюбленим народом» російський диктатор перехвилювався та ненароком потиснув руку своєму охоронцю. Далі протягнув руку іншому охоронцю, проте той відмовився її тиснути. Після цього Путін удав, ніби нічого не сталося і продовжив далі махати своїм дагестанським прихильникам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: