Лукашенко ледь не впав зі сходів (відео)

Піднімаючись сходами, білоруський диктатор оступився і комічно змахнув руками
фото: скріншот з відео

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко ледь не впав перед самітом Співдружності Незалежних Держав у Бішкеку

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко мало не покотився стрімголов сходами перед самітом Співдружності Незалежних Держав (СНД) у Бішкеку. Відео розлетілося соцмережами.

Піднімаючись сходами, білоруський диктатор оступився і комічно змахнув руками. Конфуз підігрів давні чутки про хворобу диктатора.

Як відомо, 13 жовтня Лукашенко прилетів до Бішкека на саміт глав держав СНД. Виступаючи на заході, диктатор видав, що вирішувати «всі нинішні проблеми» СНД нібито має його покоління – люди, що народилися в СРСР, оскільки «молодь навряд чи впорається».

«Досвід і знання у нас є. Нинішня молодь навряд чи впорається. Більшість із них уже не розуміють багатьох цінностей та вигод, які нас об'єднували і поки що об'єднують тепер», – сказав білоруський диктатор.

Також Лукашенко заявив, що світу не потрібні міжнародні суди. «Навіщо нам ці міжнародні суди? ...Ось ви коли-небудь захочете допомогти дітям, врятувати їх від обстрілів, а вас за це оголосять у розшук», – поскаржився він, очевидно намагаючись виправдати Путіна, на арешт якого Гаага видала ордер.

Нагадаємо, чутки про хворобу 69-річного Лукашенка ходять із травня 2023 року.

Читайте також: Лукашенко хоче уникнути покарання за війну проти України?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: