Легендарного актора Джуліана Сендза знайдено мертвим в горах

Номінант премії «Оскар» зник безвісти 13 січня
фото з відкритих джерел

Експертиза підтвердила загибель чоловіка

Знаного британського актора та номінанта на «Оскар» Джуліана Сендза, який зник у горах 13 січня, знайшли мертвим після п'яти місяців пошуків. Про це пише видання People.

Тіло знаменитості знайшли в районі гори Болді в горах Сан-Габріель у Каліфорнії. Після проведення експертизи у Департаменті шерифа Сан-Фернандо підтвердили, що рештки належать Сендзу.

«Процес ідентифікації тіла, знайденого на горі Болді 24 червня 2023 року, завершився, і було встановлено, що це 65-річний Джуліан Сендз з Північного Голлівуду. Причина смерті все ще з'ясовується, ми в очікуванні подальших результатів аналізів. Ми хотіли б висловити подяку всім волонтерам, які невтомно працювали над пошуком пана Сендза», – повідомляють в заяві Департаменту. 

Нагадаємо, що номінант премії «Оскар»  зник безвісти 13 січня близько 19:30 під час походу в горах Сан-Габріель у Каліфорнії. Пошуки актора ускладнилися через складні погодні умови в регіоні. Для пошуку Сендза були задіяні наземні та повітряні групи. 

Додамо, що на схилах гірського масиву Монблан у Французьких Альпах знайшли тіло дворазової чемпіонки світу із скі-альпінізму Адель Міллоз. 

Раніше «Главком» писав, що українська альпіністка Антоніна Самойлова вдруге піднялася на найвищу вершину земної кулі – гору Евересту. 

Читайте также: Непалець встановив рекорд з альпінізму: двічі піднявся на найвищі вершини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: