Кулеба пригадав, як дзвонив до Блінкена, щоб повернути McDonald's

Кулеба дзвонив до Блінкена, щоб повернути McDonald's в Україну
фото: Reuters

Кулеба наголосив, що МЗС працює й над поверненням інших світових брендів в Україну

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба дзвонив до держсекретаря США Ентоні Блінкена, щоб McDonald's повернувся до України. Про це він розповів в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

«Так, я подзвонив Блінкену з інших питань і в кінці кажу: «Тоні, а що за не порядок? Що це за ставлення таке до нас». І так воно почало до нас потрохи повертатися», – сказав міністр.

При цьому Кулеба наголосив, що МЗС працює й над поверненням інших світових брендів в Україну.

«Ми працювали над Ikea, H&M, Zara, оці всі бренди базові, які мають бути... Так, я вважаю, що чим більше тут (в Україні – «Главком») буде міжнародного бізнесу працювати, тим більше впевненості в перемозі це додаватиме», – додав очільник МЗС.

Нагадаємо, мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s у 2022 році відновила роботу в Україні. Ресторани мережі не працювали з початку повномасштабного вторгнення Росії.

Також стало відомо, що McDonald’s ухвалив рішення про повний вихід з Росії й продасть свій бізнес в державі-агресорі після того, як у березні тимчасово зупинив роботу ресторанів.

До слова, 6 вересня держсекретар США Ентоні Блінкен разом головою МЗС України Дмитром Кулебою відвідали McDonald's у Києві.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: