Кім Чен Ин відвідав дельфінарій під час свого турне по Росії (відео)

За словами російських пропагандистів, Кім Чен Ина найбільше вразив виступ моржа Мишка
фото: скріншот з відео

Диктатор Північної Кореї разом з усією делегацією переглянув виступи тварин

Північнокорейський диктатор Кім Чен Ин під час своєї поїздки по Росії крім військових об'єктів, заводів та аеродромів, лідер КНДР відвідав дельфінарій. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

На відео помітно, як диктатор Північної Кореї разом з усією делегацією та охороною навколо радісно дивляться на виступ морського котика, посміхаються та гучно аплодують.

Зокрема, за словами російських пропагандистів, Кім Чен Ина найбільше вразив виступ моржа Мишка.

Раніше диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин подивився балет Петра Чайковського «Спляча красуня» на Приморській сцені Маріїнського театру у Владивостоці.

Нагадаємо, у суботу, 16 вересня, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин прибув на аеродром Кневичі у російському Владивостоці. Там його зустрів міністр оборони РФ Сергій Шойгу. 

Також північнокорейський диктатор Кім Чен Ин під час зустрічі зі своїми російським колегою Володимиром Путіним заявив, що для КНДР першим пріоритетом є відносини з РФ, і запевнив, що «Північна Корея завжди підтримувала всі рішення президента Путіна і уряду Росії».

До слова, диктатор КНДР Кім Чен Ин висловив упевненість в перемозі армії та народу Росії у війні проти України над «зборищем зла».

Читайте також: Кім Чен Ин та Путін завершили офіційні переговори: головні тези

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: