Юрій Горбунов закликав закрити Червоний Хрест

Червоний Хрест нічого не робить
фото з відкритих джерел

Українці шоковані через відсутність реакції та бездіяльність міжнародної організації

Мешканці Херсонщини продовжують потерпати від катастрофи, яку спровокували росіяни, підірвавши Каховську ГЕС. Окупанти не лише не евакуюють населення з підтоплених територій, а й забирають у людей човни. Червоний Хрест у цій ситуації сидить мовчки.

Українці шоковані через відсутність реакції та бездіяльність міжнародної організації. Виходить, що захист життя людини, полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійних лих, катастроф та аварій – це лише пусті слова для організації.

Юрій Горбунов закликав закрити Червоний Хрест.

«Знаєте, чим зараз займається Червоний Хрест? Вони привозять гуманітарну допомогу мешканцям Бєлгородської області. Все, що відбувається в нашій країні – їм це нецікаво. Може вже, нарешті, настав час покласти цьому край?! Безглуздості існування цих організацій. Не треба реформувати, їх треба закрити та забути про їхнє існування», – вважає український телеведучий.

Дружина Юрія Горбунова Катя Осадча звернулася до Міжнародного комітету Червоного Хреста, який нічого не зробив для порятунку людей.

Маша Єфросиніна також не може зрозуміти політику Червоного Хреста, який «роздає гроші жителям Щебекіно, бо вони, напевно, важливіші за людей і тварин, які захлинаються під водою в Каховці».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Додамо, що Міжнародний комітет Червоного Хреста опублікував на своєму сайті інформацію, де вказано, що вже багато років Росія бере «активну участь у розвитку міжнародного гуманітарного права (МГП), а вироблені за цей час норми і досі обмежують негативні наслідки збройних конфліктів».

Нагадаємо, Кабінет міністрів України закликав міжнародні гуманітарні організації взяти на себе евакуацію людей з затоплених окупованих територій Херсонщини.

До слова, президент України Володимир Зеленський заявив, що шокований недостатньою реакцією таких міжнародних організацій, як ООН і Червоний Хрест на становище, в якому опинилися українці через підрив Каховської ГЕС. В інтерв'ю BILD очільник України відзначив, що багато міжнародних організацій або проігнорували запит про допомогу з боку України, або відмовили в дипломатичному формулюванні. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: