Як правильно обирати пару? Столичний мільйонер-забудовник поділився рецептом, який дає своїм дітям

Ніконов з доньками Олею, Анею та Аріною
фото з відкритих джерел

Ігор Ніконов розповів, які поради дає донькам у виборі наречених

Аби зрозуміти, чи це «твоя людина» – потрібно поїхати з нею на безлюдний острів. Саме таку пораду дає своїм донькам столичний забудовник Ігор Ніконов. Про це він розповів у нещодавньому інтерв'ю.

Мільярдер, у якого 10 дітей, розповів, що дочки часто запитують у нього про те, як обрати собі чоловіка, хто буде «тим самим».

«Вони питають, як дізнатися, чи підходить людина, чи ні. Я кажу – вирушайте разом на безлюдний острів, де людей зовсім немає. Вдвох, без нікого, якомога більше часу провести, якщо можете мовчати, це добре, а якщо твій партнер постійно вимагає, щоб його розважали, ти себе не почуваєш розслаблено, то він тобі не підходить. Уміння мовчати має обов'язково бути на одному рівні», – пояснив багатьодітний батько.

Також девелопер додав, що людина обов'язково має бути зацікавлена чимось, з нею завжди має бути про що поговорити.

Нагадаємо, девелопер Ігор Ніконов розповів, що розмір його статків за час війни дуже сильно змінилися, і це емоційно непросто. Бо людина, яка має невеликі доходи, і втратила сто доларів, точно так само переживає, як людина, яка має великі доходи, і загубила 100 тисяч доларів. 

Бізнесмен також розповів, що є співвласником будівлі «101 Tower», яку під час війни було зруйновано. Вона оцінювалася у понад 100 мільйонів доларів, але зараз вона нічого не коштує.

Також девелопер Ніконов пояснив, чому його син не в ЗСУ.

Читайте також: Ігор Ніконов: Нова «Еліта-центр» буде. У мене жодного сумніву немає

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: