«Я була в сльозах»: перша леді висловилася про фільм «Довга Доба»

Перша леді додала, хоч вона не змогла додивитися фільм до кінця, проте обов'язково зробить це, як тільки відновить емоційний запас сил
фото з відкритих джерел

«Я була в сльозах і пережила великий спектр емоцій» – Олена Зеленська

Перша леді України поділилася враженнями від фільму режисера Алана Бадоєва «Довга Доба». Про важливість стрічки, її місії та те, що не змогла стримати сліз під час перегляду, вона розповіла в інтерв'ю британському журналісту Пірсу Моргану.

«Нещодавно було представлено документальний фільм одного з наших режисерів «Довга Доба», і я не змогла додивитися його до кінця. Цей фільм складався з відзнятих людьми відео на їх телефони, фільм про період, коли почалося масштабне військове вторгнення. Я не витримала. Я була в сльозах і пережила великий спектр емоцій», – зазначила Зеленська.

Перша леді додала, хоч вона не змогла додивитися фільм до кінця, проте обов'язково зробить це, як тільки відновить емоційний запас сил.

Нагадаємо, перша леді України зізналася, як змінився характер президента за час війни.

«Я можу сказати, що є риси його характеру, які стали зараз більш гострішими і більш важливими – це впертість, цілеспрямованість, витривалість. Ці риси важливі завжди і будь-який людині, але в цій ситуації, в якій ми всі зараз, для президента нашої країни – вони дуже важливі», – зауважила перша леді.

Зеленська зазначає, що зараз президент став більш сентиментальним в простих речах.

Раніше Зеленська назвала основну причину, чому біженці не можуть повернутися.

Перша леді додала, що «дуже складно чути, що хтось втомився» в той час, я в України триває війна і життя людини може обірватися в будь-який момент.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: