Головний рабин України повідомив про знак перемоги, який він отримав

Моше Реуве Асман став дідусем
фото: Моше Реувен Асман/Facebook

«Народження дитини – знак надії та перемоги життя над темрявою»

Головний рабин Києва і України Моше Реуве Асман повідомив про те, що став дідусем. Відповідну заяву він зробив на своїй сторінці у Facebook.

«З Б-жою допомогою, щойно у мене народився онук! Вітаю свого старшого сина Йоеля та його дружину Ліору з таким великим святом! Мазаль Тов!», – написав він.

Головний рабин України повідомив про знак перемоги, який він отримав фото 1

Також Моше Реувен Асман додав, що народження дитини – «знак надії та перемоги життя над темрявою, світлий промінь у боротьбі зі злом, яке намагається тільки знищувати, ну а ми будемо любити, народжувати та відбудовувати».

Варто додати, що головний рабин Києва і України Моше Реувен Асман вперше став дідусем у травні 2019 року. Також він показав у публікації зворушливе фото новонародженого хлопчика.

Головний рабин України повідомив про знак перемоги, який він отримав фото 2

Нагадаємо, головний рабин України Моше Реувен Асман опублікував фотографії своїх онуків, які ховаються від російських обстрілів в Уккраїні, а згодом – від ударів Хамасу в Ізраїлі. Асман наголосив, що війна дістала його родину і там. Він пояснив, що пізніше разом з тисячами людей його рідні евакуювалися з України до Ізраїлю та Європи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: