Експерт назвав дату, коли варто змінити літню ковдру на зимову

Заміна ковдри на зиму відіграє важливу роль
фото з відкритих джерел

Жовтень – найкращий місяць, щоб приготуватися до майбутньої зими

Осінь цього року довго тішить теплою погодою, тож багато хто не дістав теплі речі. Найближчими днями варто потурбуватися про зміну ковдри на теплішу. Про це розповів експерт зі сну для видання Mirror.

За словами експерта Джеймса Гіґґінса, 7 жовтня – це точна дата, коли ви повинні замінити свою літню ковдру на зимову. Він вважає, що жовтень – найкращий місяць, щоб приготуватися до майбутньої зими.

«Аналізуючи тенденції температур опівночі восени протягом останніх двох років, ми спостерігали значний спад температури на другому тижні жовтня. У 2021 році температура знизилася на 27%, а в 2022 році на 45%. 9 жовтня – перша дата в місяці, коли регулярно повторювалися низькі температури, що не перевищували 10 градусів», – розповідає Джеймс Гіґґінс.

За результатами попередніх досліджень, експерт рекомендує людям робити заміну ковдр в суботу, 7 жовтня.

Заміна ковдри на зиму відіграє важливу роль. Така ковдра буде більш ефективно утримувати тепло тіла та зігрівати. В іншому випадку, людина може мерзнути, що буде порушувати сон. Психологічний аспект відчуття затишку й тепла в ліжку може мати позитивний вплив на настрій і загальну якість сну.

Експерт радить обирати товсту пухову ковдру зі щільністю 13,5+. Вона забезпечить максимальне збереження тепла протягом холодних ночей.

Нагадаємо, синоптики прогнозують 7-13° тепла в жовтні, що є на 1-1.5° вище норми. У порівнянні з іншими роками, погода в Україні в жовтні буде теплішою цього року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: