Джонсон розгулює Лондоном у шапці з кумедним написом українською (потішне відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

У кумедній шапці з помаранчевим помпоном колишній прем'єр-міністр вирушив на роботу

Екс-прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона зняли на відео в Лондоні в потішному образі. Під час чергового та не анонсованого наперед візиту співробітники «Укрзалізниці» подарували Борисові шапку з написом: «Нумерація вагонів починається з голови поїзда». У цій кумедній шапці синього кольору з помаранчевим помпоном Джонсон вирушив на роботу в Лондоні, повідомляє The Guardian.

Раніше «Главком» писав, що працівники «Укрзалізниці» провели колишньому прем’єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону екскурсію головним вокзалом країни. «Провели Борису Джонсону екскурсію головним вокзалом країни. Підшукали Борису нову шапку у Залізній крамниці. Відправили Boris Express», – ідеться у повідомленні компанії в телеграм.

В «Укрзалізниці» також подякували від усієї України колишньому прем’єр-міністру Великої Британії і додали, що чекають вп'яте. Нагадаємо, колишній британський прем’єр Борис Джонсон нещодавно приїзжав в Україну. Для цього він уже вчетверте скористався послугами «Укрзалізниці». Вперше він побував у Києві у квітні 2022 року. Джонсон вирушив до України з другим несподіваним візитом у червні та знову повернувся у серпні на День незалежності.

Читайте також: Більше не жартує. В день народження Зеленського відомі українці розповідають про нього

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: