Дуров заявив, що має понад 100 дітей по всьому світу

Дуров планує викласти свою ДНК у відкритий доступ, щоб його біологічним дітям було легше знайти одне одного
фото з відкритих джерел

Протягом певного часу Павло Дуров був донором сперми

Власник месенджера Telegram Павло Дуров допоміг понад сотні пар у 12 країнах завести дітей. Він став донором сперми та має понад 100 біологічних дітей. Про це Дуров повідомив у Telegram.

«П'ятнадцять років тому мій друг звернувся до мене з дивним проханням. Він сказав, що вони з дружиною не можуть мати дітей через проблеми з фертильністю, і попросив мене здати сперму в клініці, щоб у них з'явилася дитина. Я реготав до сліз, перш ніж зрозумів, що він говорив серйозно. Бос клініки сказав мені, що «високоякісний донорський матеріал» був у дефіциті, і що мій громадянський обов'язок – здати більше сперми, щоб анонімно допомогти більшій кількості пар. Це звучало досить божевільно, щоб змусити мене записатися на донорство сперми», – розповів він.

За словами Дурова, через багато років після того, як він перестав бути донором, принаймні одна клініка екстракорпорального запліднення все ще має його заморожену сперму, доступну для анонімного використання сім'ями, які хочуть мати дітей.

Зараз власник месенджера Telegram планує викласти свою ДНК у відкритий доступ, щоб його біологічним дітям було легше знайти одне одного.

«Звичайно, є ризики, але я не шкодую, що став донором. Дефіцит здорової сперми стає все більш серйозною проблемою в усьому світі, і я пишаюся тим, що зробив свій внесок у її вирішення. Я також хочу допомогти дестигматизувати саме поняття донорства сперми і заохотити більше здорових чоловіків робити це, щоб сім'ї, які намагаються завести дітей, мали більше можливостей. Кинути виклик конвенції – переосмислити норму», – зазначив Дуров.

Нагадаємо, засновник Telegram Павло Дуров дав інтерв'ю колишньому ведучому телеканалу Fox News американському пропагандисту Такеру Карлсону. У розмові, яка тривала близько години, Дуров розповів, що не розпочав вести бізнес у США через напад на нього в Сан-Франциско та увагу зі сторони ФБР.

Як раніше повідомлялося, адміністрація Telegram відмовляється блокувати канали, які розповсюджують російську пропаганду, що може привести до блокування месенджера в Україні.

До слова, власник месенджера Telegram Павло Дуров розуміє близько 95% письмової та 85% розмовної української мови.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: