Дружина Тищенка відповіла, чому він не поповнив лави ЗСУ

Барановська стверджує, що Тищенко бував у дуже небезпечних місцях
фото з відкритих джерел

Алла Барановська каже, що закон забороняє Миколі Тищенку воювати

Дружина депутата Миколи Тищенка – Алла Барановська – в інтерв'ю Раміні Есхакзай розповіла, чому її чоловік не воює на фронті.

Жінка почала виправдовувати коханого та говорити, що він не міг взяти до рук зброю та піти на фронт, бо це забороняє закон. Вона уточнила, що люди мають пам'ятати, що в Україні парламентсько-президентська держава. А за законом про мобілізацію, народні депутати України не можуть бути мобілізовані. Тобто депутати мають бути на місці та ухвалювати закони.

Дружина Тищенка відповіла, чому він не поповнив лави ЗСУ фото 1

«Він незалежна людина і незалежний політик. Він зробив себе сам і нікому нічого не винен. Коли це все почалося, це політична історія. Я розуміла, що так і відбуватиметься. Ти повинен платити гроші, щоб якийсь там журналіст не написав якусь маячню. Я б хотіла, щоб був прийнятий нормальний закон, щоб кожна людина в Україні могла себе захистити, якщо хтось пише про тебе неправду. Українці не знають, що телеграм-каналу потрібно заплатити за кожен блок, якщо хочеш, щоб про тебе погано не писали – 10-15 тисяч доларів на місяць. І тоді вони будуть писати: «Раміна, яка ти класна, який ти класний журналіст і волонтер». Платити гроші я не буду принципово», – запевнила дружина депутата.

Барановська стверджує, що Тищенко бував у дуже небезпечних місцях.

«Мій чоловік побував у величезній кількості відряджень, де зараз дуже небезпечно. Для нього завжди важливо приїжджати до наших хлопців, і це завжди скандали вдома. Він не боїться війни», – сказала Алла. 

Жінка прокоментувала, що після 24 лютого 2022 року Тищенко перебував у Закарпатській області. Вона стверджує, що він був призначений головою закарпатського осередку, тому повинен був бути там.

Додамо, що борець із лісовою мафією Тищенко відзвітував про вражаючі досягнення.

Нагадаємо, що 6 квітня на Комітеті закордонних справ розглядалося питання делегації групи дружби до Іспанії, до якої увійшов скандальний нардеп Микола Тищенко.

Варто сказати, що нещодавно ЗМІ розповсюдили аудіозапис, у якому нібито нардеп Ігор Негулевський у розмові з Миколою Тищенком вирішив «взяти під контроль» Мінекології. Негулевський нібито хотів викрасти $200 млн і втекти в Азію.

До слова, Микола Тищенко виїхав у Таїланд. Про це стало відомо з розповсюдженої посольством України інформації: там анонсували зустріч з депутатом 27 січня.

Раніше повідомлялося, що Тищенко вже втратив посаду: «слуги» ухвалили рішення.

Крім того, мандрівку нардепа Миколи Тищенка до Таїланду висміяли у соцмережах. Суспільство не оцінило добрих намірів скандального нардепа Тищенка, і вибухнуло сотнями жартів на цю тему. Йому рекомендують «перевірити Монако та Куршавель», та заснувати власний «Батальйон Пхукет»: соцмережі шоковані «відпусткою» нардепа Тищенка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: