Депутатка Європарламенту дала образливе прізвисько Урсулі фон дер Ляйєн

Клер Дейлі розкритикувала позицію голови Єврокомісії
колаж: Thursday Times

Євродепутатка назвала фон дер Ляйєн «фрау Геноцид» через її позицію щодо Гази

Відповідальність за розпалювання конфлікту між Ізраїлем та палестинським рухом ХАМАС лежить на голові Єврокомісії Урсулі фон дер Ляйєн, заявила депутатка Європарламенту від Ірландії Клер Дейлі, (виступ опублікований на її каналі у соцмережі Twitter (X)). За її словами, саме діяльність фон дер Ляйєн призвела до геноциду та бойових дій у секторі Гази. Виступаючи з трибуни, Дейлі закінчила свою промову, назвавши голову Єврокомісії «фрау Геноцид».


«Боже мій, із такими захисниками демократії (як фон дер Ляйєн, – «Главком»)... Я думаю, що висловлю думку багатьох громадян Європи, коли скажу: «Ні, дякую, фрау Геноцид», – сказала євродепутат. Дейлі наголосила, що у словах фон дер Ляйєн проявляється гординя, коли та просить Ізраїль уникати жертв серед мирних жителів Гази і при цьому не може закликати Єрусалим до повного припинення вогню.

Щонайменше 70 осіб загинули під час ізраїльської атаки на табір біженців Аль-Магазі у центрі Сектора Гази у неділю. Про це інформує CNN з посиланням на  Міністерство охорони здоров'я Сектора Гази, яким керує ХАМАС.

Відео, опубліковане палестинським Червоним Півмісяцем, показує, як кілька поранених осіб з табору доставляють до машин швидкої допомоги. Речник міністерства Ашраф Аль-Кідра у телеграм-каналі міністерства написав, що те, що відбувається у таборі Магазі – це масове вбивство, яке відбувається на переповненій площі, де живуть люди.

Раніше Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ)виявила тіла п'ятьох загиблих полонених у підземних тунелях ХАМАС на півночі Сектора Гази, повідомляє Reuters. Прессекретар ЦАХАЛу контр-адмірал Даніель Хагарі повідомив, що наразі невідомо, як саме загинули заручники, оскільки експертиза триває. Відомо, що серед загиблих троє солдатів і двоє цивільних, які були серед 240 людей, яких палестинські бойовики ХАМАС викрали під час нападу на Ізраїль 7 жовтня.

Читайте також: Віфлеєм відмовився святкувати Різдво і став містом-привидом (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: