Де був Микола Тищенко в перший день війни? Лідерка «Слуги народу» відповіла

У перший день війни Микола Тищенко був у Верховній Раді
фото з відкритих джерел

24 лютого всі депутати були в Сесійній залі Верховної Ради

У мережі ширилася інформація, що народний депутат від партії «Слуга народу» Микола Тищенко в перший день війни поїхав на Закарпаття. Народна депутатка та голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк заявила, що в перший день війни всі депутати були у Верховній Раді. Про це Шуляк розповіла в інтерв'ю Марічці Довбенко в YouTube.

«Я не знаю, куди він біг на Закарпаття, але є кадри і можна подивитися, що всі були в Сесійній залі і всі були дуже згуртовані. Як казали наші колеги по парламенту оця єдина «оборона коаліція», коли весь парламент обʼєднався навколо президента та того, що потрібно робити в першу чергу і ми це добре демонстрували, особливо в перші місяці, коли не було політики в парламенті і політичних чвар», – розповіла Шуляк.

На запитання журналістки чи відпускала голова партії «Слуга народу» все-таки Тищенко на Закарпаття, бо «всі знають, що він туди поїхав», Шуляк відповіла: «Я не можу відпускати когось або не відпускати. Всі представники депутатської фракції Політичної партії «Слуга Народу» повинні були бути на голосуваннях у сесійних залах. Наступне засідання у нас було 24 березня і тоді всі були».

«24 лютого Микола Тищенко був, а коли і куди він поїхав далі я не знаю. Це краще запитати у Тищенка», – додала Олена Шуляк.

За словами, шуляк, станом на сьогодні Микола Тищенко не є членом ні партії, ні фракції, також він не є керівником Закарпатського осередку.

«Ще до війни він був увільнений від обовʼязків голови закарпатської організації», – зазначила вона.

Раніше повідомлялося, що Микола Тищенко виїхав у Таїланд. Про це стало відомо з розповсюдженої посольством України інформації: там анонсували зустріч з депутатом 27 січня.

Раніше повідомлялося, що Тищенко вже втратив посаду: «слуги» ухвалили рішення.

Крім того, мандрівку нардепа Миколи Тищенка до Таїланду висміяли у соцмережах. Суспільство не оцінило добрих намірів скандального нардепа Тищенка, і вибухнуло сотнями жартів на цю тему. Йому рекомендують «перевірити Монако та Куршавель», та заснувати власний «Батальйон Пхукет».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: