Бужинська розповіла про погрози в Болгарії

Бужинська вдячна Болгарії за прихисток, але номер один для неї – Україна
фото з відкритих джерел

Артистка після закінчення повномасштабної війни разом із чоловіком та дітьми планує повернутися жити в Україну

Українська співачка Катерина Бужинська заявила, що після початку повномасштабної війни зіткнулася із погрозами у Болгарії через свою проукраїнську позицію. Про це артистка розповіла в інтерв'ю KP.UA. Зірка зізналася, що отримувала гнівні повідомлення із залякуваннями на адресу сім'ї від прихильників «руського міра». За словами виконавиці, у країні досі дуже потужно працює російська пропаганда.

Бужинська розповіла про погрози в Болгарії фото 1

«Мене в Болгарії добре знає публіка, я виступаю на концертах з відомими болгарськими співаками, і коли почалася війна, в мене кожного дня було по кілька інтерв’ю на центральних каналах, на радіо. А там ведеться потужна пропаганда, москалі роками туди вливали купу грошей. І мені почали писати: ми тебе поріжемо на шмаття, вб’ємо твоїх дітей. Але мене вже дуже і не налякаєш», –  уточнила артистка.

Бужинська додала, що після закінчення повномасштабної війни разом із чоловіком та дітьми планує повернутися жити в Україну.

«Я дуже дякую Болгарії за прихисток, це прекрасна красива країна. Але номер один для мене – Україна. Тому сказала йому, що хочу більше часу проводити вдома. Дімітар відповів, що коли закінчиться війна, ми з дітками повертаємося, а поки що можу їхати сама», – уточнила виконавиця.

Вже понад рік артистка дає благодійні концерти. У цьому питанні її підтримує чоловік Дімітар. Обранець зірки в політичних колах робить все, що від нього залежить, аби допомогти Україні. За це близькі друзі вже звуть його «Мітко-українець».

Додамо, що телеведуча Катерина Осадча вразила своїх шанувальників кадрами з нової фотосесії в жовто-синіх кольорах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: