Буданов розповів про своє незвичне хобі

Буданов поділився, чим захоплюється
фото з відкритих джерел

Захоплення голови розвідки пов’язане із Чорноморським флотом

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів про своє незвичне хобі. Про захоплення він розказав під час розмови з віцепрем'єр-міністром, міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим на саміті United24

«Якщо кажемо про морські дрони, в мене модельки кораблів стоять. Новий з'являється – новий (модель корабля, – ред.)... Сподіваюся, колись повну полицю заставлю. Це буде означати, що Чорноморський флот закінчився», – сказав Буданов.

Водночас Михайло Федоров розповів, що після того, як бачить приємну статистику знищеної техніки росіян, полюбляє ходити до театру.

Нагадаємо, Служба безпеки України оснастила морські дрони Sea Baby реактивними системами залпового вогню «Град». Це нова віха в історії морських битв. За допомогою таких дронів спецслужба може суттєво збільшити перелік потенційних цілей на морі. Однією з пріоритетних цілей голова СБУ Василь Малюк називає і Кримський міст, який вже двічі був уражений СБУ, зокрема морським дроном Sea Baby.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: