Анатолій Анатоліч пожартував зі свого невдалого фото з останнього дзвоника

Анатолій Анатоліч поділився спогадами про своє останнє шкільне свято
фото Анатолій Анатоліч, Facebook

Кінець травня для школярів завжди кращий час, зазначив шоумен

У Києві сьогодні, 31 травня, для школярів пролунав останній дзвоник. Український шоумен, радіо та телеведучий Анатолій Анатоліч пригадав свій останній дзвоник і показав єдине фото, яке у нього збереглося з того дня. 

«В мене єдина фотка з батьками з останнього дзвоника і я там єбобо. Але тут щасливі мої батьки, тому мені подобається», – розповів ведучий. 

Анатолій Анатоліч з батьками на останньому дхвонику
Анатолій Анатоліч з батьками на останньому дхвонику
фото Анатолій Анатоліч, Facebook

Шоумен пригадав, що костюм на останній дзвоник його купили на ринку «Сьомий кілометр» в Одесі. «Краватка була з якимось приколом, хоч вбий не пам'ятаю що за принт», – поділився ведучий.

Він пожартував з якості фото і запевнив, що перед фотографуванням не вживав алкоголь. «Про мій вираз обличчя – я не пив, до слова, ні на останньому дзвонику, ні на випускному. Я про алкоголь. Пив колу. Просто фотоапарат був без дисплея ще. А у мобільному камери ще не було», – розповів Анатоліч.

За словами шоумена, дискотека у них тоді дійсно була в актовий залі., а ведучою дискотеки, випуску 2001 року, була MC Sova. «Ви її більше знаєте, як радіоведучу Аню Свірідову. Хороший був день. Кінець травня для школярів завжди кращий час», – додав шоумен. 

Раніше телеведучий Анатолій Анатолич, який останніми роками працював на телеканалі Україна, але втратив роботу через те, що закрили телеканал, написав про те, що зараз дає йому сили.

До слова, українська співачка Тоня Матвієнко заявила, що усі чутки про її  розлучення зі співаком Арсеном Мірзояном є усього лише фантазією блогерів. Про це вона  розповіла під час інтерв’ю.

Читайте також: Віктор Павлик зіграв весілля з дружиною після чотирьох років шлюбу: фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: