Американський філантроп Горвард Баффет приїхав у прифронтову Авдіївку (відео)

Американець спілкувався із захисниками нашої країни
фото з відкритих джерел

68-річний Баффет прибув у місто на Донеччині у супроводі волонтерів

Україну вкотре відвідав відомий американський філантроп та фотограф Говард Баффет. Чоловік прибув з гуманітарною допомогою до Авдіївки, яка постійно під обстрілами окупантів. Відео з Баффетом на своєму каналі в Telegram поділився український журналіст Андрій Цаплієнко.

Журналіст розповів, що 68-річний Баффет прибув у місто на Донеччині у супроводі волонтерів з Івано-Франківська та разом з фондом Global Empowerment Mission.

«Голова міської військової адміністрації  Віталій Барабаш переконаний, що допомога зруйнованій Авдіївці від іноземних донорів і волонтерів лише зростатиме», – написав Цаплієнко.

На першому відео з Баффетом він зазначив, що Україна не одна. Іноземний меценат підійшов до журналіста й бадьоро вигукнув: «Слава Ukraine!». «Ми переможемо, однозначно», – заявив журналіст.

Він зафільмував, як американець спілкувався із захисниками нашої країни та фотографувався з ними.

Американський філантроп Горвард Баффет приїхав у прифронтову Авдіївку (відео) фото 1

Баффет не обділив увагою і місцевих жителів, спілкувався з ними прямо на лавочці під багатоповерховим будинком. Чоловік наголосив, що Україна має дуже сильного президента і «дуже-дуже сильну першу леді», а також меценат вкотре висловив захоплення мужністю українців.

«Ваша перша леді – найкраща у світі!» – емоційно заявив меценат.

Нагадаємо, що Баффетт є сином п'ятої найбагатшої людини світу. Він приїжджав в Україну з початку повномасштабної війни щонайменше шість разів. Як фотограф він знімає тут наслідки агресії країни-терористки для своєї фотокниги, а також часто допомагає Україні.

Нагадаємо, що в Forbes писали, що Баффетт із його фондом Howard G. Buffett Foundation, схоже, є найбільшим приватним донором України.

Раніше «Главком» інформував, що Говард Баффет, син одного з найбагатших американців Воррена Баффета, закупить для України генератори на суму $30 млн.

Додамо, що 7 листопада президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Говардом Баффетом. Від імені всіх українців Зеленський вручив Говарду Баффету орден Ярослава Мудрого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: