Акторка Катерина Кістень заступилася за «хороших рускіх»

Кістень поважає своїх колег із Росії, які публічно виступили проти війни в Україні
фото з відкритих джерел

Катерина стверджує, що вони збирають гуманітарну допомогу українцям у Швеції

Акторка Катерина Кістень, що зіграла у серіалі «Слуга народу», заступилася за «хороших рускіх» та пояснила свою позицію.

Знаменитість проживає у Швеції. Там вона зустріла чимало «хороших рускіх». Катерина стверджує, що вони збирають гуманітарну допомогу українцям, які постраждали від ворожих дій загарбників. Тож у Кістень не має приводу дорікнути їм, що вони – росіяни.

«Вони страждають більше, ніж ми у Швеції, бо це все їх стосується більше, ніж будь-кого. Вони всі несуть за це внутрішню відповідальність. Вони всі включилися в роботу гуманітарну. Я просто бачу постійно ці очі, і я не можу такій людині сказати: «Гей ти, руський», – розповіла акторка в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Акторка Катерина Кістень заступилася за «хороших рускіх» фото 1

Кістень також підкреслила, що поважає своїх колег із Росії, які публічно виступили проти війни в Україні, та не змушує їх організовувати протести. Знаменитість переконана, що вони не можуть повпливати на пропаганду та путінську політику.

«На жаль, ця величезна країна, в якій одиниці роблять протести, а вона сама перемелює ці одиниці. І тому вимагати від цих одиниць вийти з плакатом на площу – це означає убити себе, засунути себе за ґрати, знищити свою сім'ю. Я не можу таке пропонувати людям», – резюмувала акторка.

Додамо, що «хороші» росіяни в екстазі від Арестовича. 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: