Актор Олексій Суровцев зробив пропозицію ексдружині

З Ксенією актор відновив стосунки під час повномасштабної війни
фото з відкритих джерел

Ксенія Суровцева підтримує чоловіка та допомагає йому у порятунку тварин

Український актор Олексій Суровцев, який під час повномасштабного вторгнення рятував покинутих тварин, в Ірпені відкрив ветеринарну клініку та притулок «Бородата котомамуля». Про це він написав в Іnstagram.

Актор Олексій Суровцев зробив пропозицію ексдружині фото 1

Під час відкриття закладу артист покликав заміж свою колишню дружину Ксенію, з якою розлучився два роки тому.

Чоловік зазначив, що потрібно виправляти помилки минулого. В присутності гостей актор став на одне коліно, дістав з кишені коробочку з обручкою та сказав: «Виходь за мене вдруге».

Також Суровцев опублікував допис, в якому розповів, що жінка сказала «так».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Олексій Суровцев (@surovtsev.alexei)

«Мало хто знає, що ми з Ксенією два роки як розлучені. Сьогодні я вирішив, що свої помилки потрібно виправляти. Люблю тебе, Ксенія Суровцева», – написав актор під знімком обручки з діамантом.

Актор Олексій Суровцев зробив пропозицію ексдружині фото 2

Свідками цієї події були акторка Ольга Сумська, актор Тарас Цимбалюк та фіналіст «Холостячки-2» Дмитро Шевченко, який разом із Суровцевим їздив на Херсонщину рятувати тварин. Постраждалих звірят розмістили у «Бородатій котомамулі».

У клініці здійснюються профілактичні огляди, щеплення, лікування та деякі хірургічні операції. Ветеринарна клініка працює разом з оновленим притулком для тварин, який Олексій заснував у 2022 році.

Суровцев з перших днів війни виїжджав на пошуки покинутих тварин та діставав їх зі зруйнованих будинків. Спочатку актор рятував котів і собак в Ірпені, а згодом почав їздити в Бучу та Гостомель. Коли кількість врятованих перевищила 200 тисяч, Олексій заснував притулок та ветклініку.

Додамо, що Ксенія Суровцева є багаторазовою чемпіонкою України з еротичного танцю та психолог. Вона друга дружина актора, з яким вони прожили у шлюбі дванадцять років.

Нагадаємо, що експрезидент України Петро Порошенко разом з дружиною забрали з притулку врятованого з Херсонщини песика, хазяйка якого загинула під час обстрілів. 

Читайте також: Затоплений зоопарк у Новій Каховці: деякі тварини змогли вижити (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: