«Я не розумію, що його немає»: дружина Білоножка розповіла, як переживає його смерть

Білоножко: «Для родини – це трагедія»
скріншот з відео

Світлана Білоножко розповіла, що найбільш негативно на серце чоловіка вплинула війна

Світлана Білоножко розповіла в інтерв'ю tsn.ua про те, як переживає смерть свого чоловіка – народного артиста Віталія Білоножка. Жінка зізнається, що для їхньої родини – це трагедія.

«Особисто для мене це взагалі кінець світу, якщо так говорити. Я не розумію, що його немає… У мене таке враження, що він весь час поруч. Я з кимось говорю, говорю: «Давайте Віталіка запитаємо», і я себе ловлю на думці, що не запитаємо… Але він завжди поруч. Мені сниться весь час, що він мене гладить по голові – якесь ніжне, тепле і ніби здалеку чомусь. Я швидко прокидаюся, а його немає. Мені весь час здається, що він десь поруч», – розповіла вона.

Артистка каже, що Віталій Білоножко внаслідок постійного стресу страждав на цукровий діабет. За словами жінки, він все брав дуже близько до серця. Та найбільше вплинула війна. 

«Я прокидаюсь, а він вже мені розповідає всі новини. Я казала йому, що так не можна. Але він був такою людиною. Вболівав за всіх. 

Ми весь час лікувались, він приймав ліки. Одного вечора йому стало погано, я викликала швидку, піднявся цукор дуже високо, а тиск падає. Його відвезли в реанімацію. І там йому підправили здоров’я, стало все нормально. Перед цим був Новий рік і все було нормально. Мені так хотілося його тепла. І я підійшла до нього, він лежав, поцілувалися. І на ранок зателефонували синові й сказали, що помер. Серце просто не витримало, воно зупинилося. І нічого не могли зробити», – пригадує Світлана Білоножко.

Нагадаємо, у січні у віці 70 років помер український естрадний співак, Народний артист України, співзасновник фестивалю сімейної творчості «Мелодія двох сердець» Віталій Білоножко.

В останній шлях артиста провели 12 січня. На церемонію прийшли відомі політики, Народні артисти, а також друзі та рідні Віталія Білоножка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: