«Це був жарт»: донька Генпрокурора стверджує, що її сім'я не має нерухомості в Монако

Анастасія Костіна
фото: instagram/anastasiekostina

Донька Костіна шкодує, що дозволила собі «емоційні незрілі висловлювання з бранними словами»

Минулого тижня, донька генерального прокурора України та члена РНБО, жалілася на життя у «Шотландії-Фінляндії» та мріяла повернутися «додому в Монако».  У своєму новому пості дівчина поділилася, що цієї зими в Україні познайомилась з хлопцем з Фінляндії, який приїхав з волонтерською допомогою. За професією він журналіст.

«Ми познайомились в моїй рідній країні, під час війни. Це була любов з першого погляду, він запропонував переїхати у Скандинавію до нього і я погодилась. Так я опинилась тут, де зараз є, – у Фінляндії. На відео ви можете побачити, як в травні 2023 року ми в’їжджаємо на територію України вже разом», – пише Анастасія.

Анастасія запевняє, що нерухомості за кордоном немає, ні в сім'ї, ні у неї.

«У нас тут точно не розкішне чи безтурботне життя, зараз взагалі не до розваг», – наголосила донька генпрокурора.

Анастасія зазначає, що разом з хлопцем волонтерить, працюють та беруть участь в різних проєктах на користь України. Війна, різні буденності і розлучення з рідними, часто виводять дівчину із рівноваги, так прокоментувала вона. Доньку генпрокурора втомило життя у Фінляндії і вона хоче додому в Монако. За її словами, це був жарт, який зрозуміли б її друзі. До того ж сторонні читачі сприйняли це гостро через війну.

«Я шкодую, що дозволила собі емоційні незрілі висловлювання ще й з бранними словами. Розумію, що війна – все сприймається інакше і дуже гостро. Але зробленого, на жаль, не вернеш. Це був жарт, який можливо розсмішив би кілька друзів, але для людей, які мене вперше бачать – це виглядає зрозуміло неприйнятно», – додала вона.

Нагадаємо, що минулого тижня донька генпрокурока Анастасія у своїх сторіз назвала своїм домом Монако та пожалілась, що втомилась від життя у «Шотландії-Фінляндії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: