Трамп випустив колекцію золотого взуття для «справжніх патріотів»

Кросівки описують на сайті як «сміливі, золоті та міцні, як у президента Трампа»
фото: dezeen.com

Нова модель кросівок вже розкуплена

Колишній президент США Дональд Трамп випустив лімітовану колекцію золотих кросівок моделі хай-топ під назвою «Ніколи не здавайся». Про це повідомляє Dezeen.

Кросівки Never Surrender High Tops випустили у кількості 1000 пар, кожна з яких пронумерована, щонайменше 10 пар нібито підписав Трамп. 

Вартість однієї пари становить 399 доларів, взуття та шнурівки покриті золотою фарбою, також на них розміщено знак Т на «язику» та боках і зроблено червоні та сині вставки із зірочками – як на прапорі США.

Кросівки описують на сайті як «сміливі, золоті та міцні, як у президента Трампа». Зазначається, що вони призначені для «справжніх патріотів». 

«Охоплені американським прапором на комірі, вони закликають хоробрих і вільних. Кросівки Never Surrender – це ваш лозунг у формі взуття», – пишуть про кросівки.

Також на сайті продаються парфуми Trump's Victory47. 

Нагадаємо, Трамп після смерті Навального звернувся до американців.

«Відкриті кордони, сфальсифіковані вибори і грубо несправедливі рішення в судах руйнують Америку. Ми – нація в занепаді, нація – невдаха! Maga2024», – додав Трамп.

У своєму дописі політик жодним чином не згадав ані про те, хто такий Навальний, ані про обставини його смерті та можливу причетність до них російського режиму. На це вже звернула увагу його конкурентка Ніккі Гейлі.

«Дональд Трамп міг би засудити Володимира Путіна за те, що він є кровожерливим головорізом. Трамп міг би похвалити мужність Навального. Замість цього він, за методичкою лібералів, засудив Америку і порівняв нашу країну з Росією», – написала вона у X.

Також Зеленький зробив сміливу пропозицію Трампу. На його думку, політики, які будуть говорити про закінчення війни, повинні знати, який вигляд вона насправді має.

Читайте також: Путін і Трамп обмінялися послугами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: