Пограбував 16 банків і втік: поліція США розшукує зухвалого пенсіонера у капелюсі

Грабіжник заліг на дно після чергового нальоту, але поліція не втрачає надії його зловити
фото: Bild

Bild: у США намагаються знайти чоловіка похилого віку, який пограбував банки на $160 тисяч

Пенсіонер зі Сполучених Штатів приблизно за три роки пограбував 16 відділень банків, викравши щонайменше $160 тис. Про це пише видання Bild. За інформацією видання, невловимий літній рецидивіст привернув увагу ФБР, де чоловіка внесли до списку злочинців Америки, які найбільше розшукуються.

Як зазначили журналісти, грабіжник діяв у період з 2009 по 2011 рік, найчастіше віддаючи перевагу банкам Південної Каліфорнії. Чоловік завжди тримав при собі коричневий портфель зі зброєю всередині, а обличчя приховував за допомогою чорного капелюха та окулярів. Іноді він носив панамку, іноді бейсболку. Співробітник одного з банків, який зазнав нападу рецидивіста, звертав увагу на дивний колір шкіри чоловіка, через що виникли підозри, що грабіжник насправді молодий, а зморшкувате обличчя старого – лише маска. ЗМІ називали його Geezer Bandit – «старий дивак-бандит».

«Він мав дивний колір шкіри. Я впевнений, що на ньому була маска», – розповідав свідок пограбування.

Хоча злочинець не вирізнявся винахідливістю і діяв за тією ж схемою, зловити його так і не вдалося. Грабіжник заліг на дно після чергового нальоту, який пішов за планом. Тоді касиру вдалося підкласти до банкнот пакет із барвником, і сумка зі здобиччю вибухнула на парковці. Зловмисник був змушений кинути мічені гроші, після чого зник. За інформацією ФБР, його пошуки продовжуються досі.

Нагадаємо, британець стверджує, що йому вдалося підкорити Еверест у рекордно короткий термін. У цьому не було б нічого дивного, якби не той факт, що він досягнув «вершини», навіть не виходячи з дому. Він нескінченну кількість разів піднімався сходами свого будинку, пише New York Post.Виявляється, на найвищу вершину Землі можна піднятися безкоштовно і, навіть, не виходячи з дому. Це довів міцний 37-річний британець, який стверджує, що побив рекорд Гіннеса за швидким сходженням на Еверест. «Сходження» зайняло у нього менше ніж 23 години. Після 14 години ходьби він навіть знайшов 10 хвилин, щоб поплакати в одній із кімнат, розташованих на верхньому поверсі.

Читайте також: Косметологиня може стати власницею компанії Lamborghini

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: