Джеймі Лі Кертіс обурилася кольором хідника на «Оскарі», який «злився» з її сукнею

Джеймі Лі Кертіс
фото з відкритих джерел

На 95-й церемонії вперше організатори відмовилися від традиційного червоного килима

З голлівудською акторкою Джеймі Лі Кертіс, яка отримала довгоочікуваний «Оскар» за роль податкового інспектора у фільмі «Все скрізь і одразу», зтався курьозний випадок на килимовій доріжці церемонії нагородження.

Зірка прибула до театру Dolby у розкішній кремово-срібній сукні. Незважаючи на те, що виглядала вона елегантно, все зіпсувала килимова доріжка, яка була такого самого кольору, як вбрання актриси.

З цього приводу зірка навіть написала у своєму твіттері: «Зважаючи на все, килим Кіноакадемії на «Оскарі» буде в тон моїм шторам» і додавши картинку з малюнком людини, що закриває рукою обличчя.

Раніше «Главком» писав, що на 95-й церемонії вперше організатори відмовилися від традиційного червоного килима. Доріжка отримала відтінок пісочного чи шампанського кольору. Це сталося через те, що її вперше розмістили у закритому приміщенні, а не просто неба, як раніше. Креативний консультант Ліза Лав пояснила, що це було зроблено для того, щоб захистити зірок та камери від негоди та щоб допомогти перетворити прибуття зірок у вечірній захід.

Читайте також: У мережі розпалюється гучний скандал через поведінку Навальної на врученні «Оскара»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: