Бразильська модель заробляє $30 тис. у ролі «дружини на прокат»

Бабі Паломас має багато шанувальників чоловічої статі
фото: instagram/babipalomas

Чоловіки платять дівчині за перегляд футбольного матчу, або фільму без нарікань

Бразильська модель 21-річна Бабі Паломас заробляє $30 тис. на онлайн-послугах «дружини на прокат». Вона отримує кошти за спільний перегляд футбольного матчу або фільму. Про це пише Daily Star.

Бабі Паломас має понад 110 тис. підписників в Instagram. Завдяки роботі «дружини на прокат», у неї з'явилося багато шанувальників чоловічої статі.

Чоловіки платять дівчині за перегляд футбольного матчу, або фільму без нарікань. Модель навіть змушує хлопців відкриватися їй і обговорювати своє особисте життя.

«З одним клієнтом я приготувала вечерю під час дзвінка, і ми разом дивилися футбольний матч. Під час розмов я зрозуміла, що багато чоловіків, які одружені і мають сім'ї, почуваються самотніми», – розповіла Бабі Паломас.

Бразильська модель Бабі Паломас
Бразильська модель Бабі Паломас
фото: instagram/babipalomas

Модель зазначає, що чоловікам подобається її незалежність, як і той факт, що вона може замінити автомобільну шину.

Бабі Паломас сподівається зустріти своє кохання і створити власну сім'ю.

«Але поки у мене цього немає, я тренуюся зі своїми підписниками. Я не ходжу до них додому. Працюю тільки онлайн», – каже модель.

Раніше «Главком» писав, що у тілі американської моделі 32-річної Лейсі Стіл лікарі виявили кілька доброякісних новоутворень. Жінка не мала грошей для операції, тому вирішила продавати еротичні фотографії в Інтернеті. 

За три місяці Лейсі Стіл зібрала половину необхідної суми. Решту покрила користуючись кредитом. Після операції жінка продовжила свою дільність та швидко виплатила свій борг у розмірі $90 тис.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: