Шеф-кухар Володимир Ярославський поділився рецептом пюре із запеченого гарбуза

Гарбуз містить різноманітні поживні речовини, які можуть покращити здоров'я
фото з відкритих джерел

Шматочки гарбуза потрібно запікати у фользі

Український шеф-кухар Володимир у своєму Instagram поділився рецептом пюре із запеченого гарбуза.

Шеф-кухар Володимир Ярославський поділився рецептом пюре із запеченого гарбуза фото 1

«Головне – якісний продукт. Я навіть пробую гарбуз сирим перед тим, як придбати. Якщо гарбуз не смачний – краще не готуйте, вийде також не смачно. Я вибираю ще й за кольором – чим він насиченіший – тим смачніше», – розповів Ярославський.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)

Шматочки потрібно запікати у фользі. Гарбуз треба посолити, злегка полити олією і додати ароматні трави, зокрема чебрець, розмарин і шавлію. Запікати 30 хвилин у режимі з вентилятором за температури 180 –190 °C.

Коли шматочки готові, вийняти з духовки деко й охолодити, перебити м'якуш блендером до однорідної консистенції.

Нагадаємо, що страви з гарбуза дуже корисні, адже сприяють зміцненню імунітету, покращенню зору, схудненню, позитивно впливають на роботу серця, покращують стан шкіри.

Додамо, що знаменитий шеф-кухар із Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який тривалий час працює в Києві, поділився думками після візиту до Миколаєва, який потерпає від обстрілів окупантів. 

Читайте також: Тіна Кароль поділилася секретами своєї стрункості та молодості

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: