Шеф-кухар Володимир Ярославський поділився рецептом пюре із запеченого гарбуза
Шматочки гарбуза потрібно запікати у фользі
Український шеф-кухар Володимир у своєму Instagram поділився рецептом пюре із запеченого гарбуза.
«Головне – якісний продукт. Я навіть пробую гарбуз сирим перед тим, як придбати. Якщо гарбуз не смачний – краще не готуйте, вийде також не смачно. Я вибираю ще й за кольором – чим він насиченіший – тим смачніше», – розповів Ярославський.
Переглянути цей допис в Instagram
Шматочки потрібно запікати у фользі. Гарбуз треба посолити, злегка полити олією і додати ароматні трави, зокрема чебрець, розмарин і шавлію. Запікати 30 хвилин у режимі з вентилятором за температури 180 –190 °C.
Коли шматочки готові, вийняти з духовки деко й охолодити, перебити м'якуш блендером до однорідної консистенції.
Нагадаємо, що страви з гарбуза дуже корисні, адже сприяють зміцненню імунітету, покращенню зору, схудненню, позитивно впливають на роботу серця, покращують стан шкіри.
Додамо, що знаменитий шеф-кухар із Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який тривалий час працює в Києві, поділився думками після візиту до Миколаєва, який потерпає від обстрілів окупантів.
Коментарі — 0