Марія Яремчук показалась шанувальникам, після того, як пішла зі сцени чотири роки тому (фото)

В одному з інтерв'ю Марія зізналася, що панічно боїться сцени
фото з відкритих джерел

 

На сторінці у соцмережі Марія Яремчук вперше за довгий час запостила свої фотографії

Марія Яремчук, співачка та дочка легендарного музиканта Назарія Яремчука, яка чотири роки тому вирішила піти зі сцени, а також довгий час нічого не публікувала в соцмережі, потішила шанувальників в Інстаграм, показавши, як зараз виглядає.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀MARIYA YAREMCHUK (@m_yaremchuk)

Весь цей час артистка не показувала себе, поки в Україні не почалася повномасштабна війна. Тоді Яремчук почала робити пости щодо вторгнення Росії до нашої країни, однак свої світлини не виставляла та нічого про себе не розповідала.

На днях виконавиця зробила виняток. На сторінці у соцмережі Марія Яремчук вперше за довгий час запостила свої фотографії. На обох вона зображена у вишиванках. Як розповіла артистка, вона сходила на захід, організований у Шевченківській гаю у Львові.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀MARIYA YAREMCHUK (@m_yaremchuk)

Нагадаємо, співачка Марія Яремчук в травні 2018 року оголосила про завершення творчої кар'єри. «З непідробною радістю повідомляю, що Марія Яремчук доспівує останні концерти і припиняє творчу діяльність», – написала тоді у своєму Інстаграм співачка. В одному з інтерв'ю Марія зізналася, що панічно боїться сцени. Також вона розповіла, що якщо вирішить продовжити співати, то виступатиме вже не під своїм ім'ям і не в старому амплуа.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: