Зробили навмисно. Українка, яку на конкурсі краси поселили з росіянкою, про скандал

Василів: Але наразі все добре. Я живу з дівчинкою з Болівії
фото з відкритих джерел

Організатори конкурсу на Балі з якихось причин вирішили поселити українку в одній кімнаті із представницею Росії

Модель Ольга Василів, яка представляє Україну на конкурсі краси Miss Grand International (Балі) в ефірі національного телемарафону «UAразом» заявила, що організатори навмисне  поселили її в одній кімнаті з представницею РФ, що призвело до скандалу.

«Є ймовірність, що це зробили навмисно. Це міжнародне шоу, чим більше розголосу, тим більша популярність. Але наразі все добре. Організатори вдають, що нічого не було. Я живу з дівчинкою з Болівії», – заявила Василів.

Нагадаємо, що кілька днів тому Ольга Василів, яка представлятиме Україну на Miss Grand International, на своїй сторінці в соцмережі поділилася неприємною історією: організатори конкурсу на Балі з якихось причин вирішили поселити українку в одній кімнаті із представницею Росії.

Ольга розмістила в Iнстаграм звернення до організаторів із закликом змінити план розселення: «Прийшов лист, який вселив мені почуття люті і болю – мій призначений сусід по кімнаті буде конкурентом з країни-терориста, з країни, що втратила всі закони і порядок, з країни-деспоту. Дорогий Нават Ітсарагрісіл (президент конкурсу – ред.), повірте, я теж за мир, за любов, дружбу і підтримку, але не за тих, кого не можу пробачити, не для тих, хто мучить моїх братів і сестер, не для тих, хто забрав життя стількох українців! Я важлива! Моя думка важлива! Важливі мої почуття, важлива моя Україна», – написала модель.

Міс Гранд Інтернешнл – міжнародний конкурс краси, що проводиться щорічно. Входить до «великого шолома» конкурсів краси поряд з конкурсами «Міс Всесвіт», «Міс світу», «Міс Інтернешнл» та «Міс супранешнл».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: