Зірка серіалу «Кухня» написав байку про російських клопів та їхнього ватажка

В своїх байках Назаров закликає не вірити кремлівській пропаганді
фото з відкритих джерел

Артист, який не приховує антипутінських настроїв, розмістив байку на своєму ютуб-каналі

Російський актор Дмитро Назаров, відомий глядачам за роллю шеф-кухаря Віктора Барінова в комедійному серіалі «Кухня», написав новий антикремлівський вірш. Артист, який не приховує своїх антипутінських настроїв, розмістив авторську байку на своєму ютуб-каналі.

За сюжетом байки, жінка, в будинку якої завелися клопи, викинула їх в унітаз, але «змити водою забула». Тоді ватажок клопів заявив, що зможе знайти вихід, і всі йому повірили. За сюжетом байки, комахи з ватажком вирушили в похід.

«И верили, что их поход всех приведет к освобожденью. Поэтому неслись вперед в своем бессмысленном круженьи», – продекламував автор. Але похід очікуваного результату не дав і ватажок блощиць запропонував позбуватися всіх незгодних: «И понеслось: нашли хромых, неправильных, кто смотрит косо. Всех тех, кто не похож на них и любит задавать вопросы»

Дмитро Назаров від початку повномасштабного вторгнення РФ до України намагається донести росіянам правду. В своїх байках актор закликає не вірити кремлівській пропаганді. Артист зізнався, що вже зіткнувся з хейтом, ноги якого ростуть з Кремля: «За гроші, чи безкоштовно вони все це роблять однаково. А, може, це робить машина. Тому що бували випадки, коли я вступав в переписку з кимось і казав: «Ви впевнені, що ось так можна мене обзивати? Ви наче молодше за мене будете». І тут людина відповідає: «Вибачте, це хтось скористався моїм акаунтом».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: