Колишня прессекретарка Зеленського розплакалася в прямому ефірі

Юлія  Мендель не стримала сліз, розповідаючи про тітку, що живе в селі на Херсонщині, яке звільнили ЗСУ

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського, журналістка Юлія Мендель на своїй сторінці в Інстаграм розмістила відео, і якому розповідає історію своєї рідної тітки, яка багато місяців прожила в окупації в Херсонсткій області. Розповідаючи про це, журналістка не могла стримати сліз.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Iuliia Mendel (@iuliia_mendel)

Юлія Мендель розплакалася, розповідаючи підписникам свого мікроблогу про те, що у селі підняли український прапор.

«Зараз у селі, де живе моя тітка на Херсонщині, вивішують український прапор. Це так емоційно. І ще минулого тижня вона мені дзвонила: так чекала! Казала: от ви приїдете, ми підемо на скелі, але це здавалося таким нереально далеким. І от менше тижня минуло з останнього її запрошення. Те, що Росія зробила з нами за останні дев’ять місяців, це жах, який важко уявити. І нікому такого не побажаєш. Це 40 кілометрів від Херсону. 40 кілометрів. Скільки я слухала про цих бурятів, про їх танки на городах, про те, що вони робили. І от ми повертаємо наших людей, повертаємо наші території», – сказала Мендель крізь сльози.

Пізніше Юлія Мендель також опублікувала відео, яке стало вірусним у мережі. В цьому ролику є і її тітка, яку журналістка побачила вперше за останні дев’ять місяців.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Iuliia Mendel (@iuliia_mendel)

«Ось, як я побачила свою тітку з Херсонської області вперше за 9 місяців – на відео, де вона обіймає українського солдата. Вона навіть не знає, що стала інтернет-зіркою», – написала Юлія.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: