У мережі обговорюють, як Кім Кардаш'ян кинула дочку на вулиці під час Met Gala

фото з відкритих джерел

Кім прийшла на захід разом із дочкою, однак малу не впустили

У мережі завірусилося відео, як дочка знаменитої блогерки Кім Кардаш'ян Норт Вест одна стоїть на вулиці біля Метрополітен-музею в Нью-Йорку, де проходив Бал Інституту костюма Met Gala.

Кім прийшла на захід разом із дочкою, однак малу не впустили, оскільки їй немає 18 років, а на балу діяло строге вікове обмеження. Користувачі мережі сперечаються, чи правильно вчинила Кім Кардаш'ян, залишивши доньку на вулиці, поки сама позувала фотографам на червоній доріжці.

На думку багатьох, дев'ятирічна дівчинка виглядала розгубленою, незважаючи на те, що неподалік були охоронці. «Я бачу, як Норт росте у Кардаш'янов, і це розбиває мені серце», «Боже, бідна дитина», «Вона так вражена, виглядає зовсім втраченою», – пишуть користувачі. Деякі шанувальники Кім Кардаш'ян заступилися за неї та зазначили, що дівчинка була не одна, а з охоронцями.

Кім також розповіла про те, що попросила свою дочку зібрати перлини, що розсипалися, від її сукні: Кардаш'ян з'явилася в складному вбранні з ниток перлів, і деякі з них порвалися ще до того, як зірка реаліті-шоу вийшла на червону доріжку.

Читайте також: 13-річна українка, яка відмовилася виступати з росіянами в Італії, обдурила організаторів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: