Скандал під час війни. Катя Бужинська та Солоха почубилися через концерти в Болгарії

Катя Бужинська
фото з відкритих джерел

Солоха каже, що стала жертвою інтриг

Співачка Солоха в інтерв'ю телеведучому Славі Дьоміну для його ютуб-проекту «Слава+» розповіла про конфлікт із колегою Катериною Бужинською. Артистка розповіла, що знайшовши тимчасовий притулок у Болгриї, якийсь час присвятила догляду за дитиною. «А коли я вже більш-менш осіла в Болгарії, знайшла гуртки для дочки, видихнула. На той час стежила за соцмережами Каті Бужинської, я підписана на багатьох колег, не тільки на неї. Дивлюсь: у Софії приходить мітинг на підтримку України. Написала Бужинській: «Катюня, я тут, прошу, долучай мене. Я нікого з творчих людей, окрім тебе, в Болгарії не знаю. Хочу бути корисною». Вона мені відповідає (маю скрини листування): «Знаєш, я не хочу мати з тобою ніяких справ, бо тут ходять чутки, що ти проти України». Як це я проти України?!»

Солоха каже, що спробувала дізнатися, хто про неї поширює такі чутки: «Виявилося, що це одна жінка, яка була подругою мого колишнього продюсера Володимира Бебешка. Вона писала мені навіть деякі пісні…» Сам Бебешко, за словами Солохи, до цього конфлікту не має відношення.

«А коли я повернулася до Києва, – продовжує Солоха, – на одному заході мене запитали івентники: «А що там у вас із Катею? Вона тут розповідала, що ти взагалі якась зрадниця». «О! – відповідаю. – Людина не схаменулася». І тепер хочу заявити: «На відміну вяд Каті Бужинського, я приїхала в Україну, дала тут безліч концертів, назбирала багато грошей на армію і переселенців. А людина, як сиділа у Болгарії, так і сидить. І розповідає звідти, яка патріотка. Сидіти за кордоном та розповідати – це легко. Приїжджай сюди!»

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: