Шоумен Даніель Салем уперше за війну зустрівся з донькою (відео)

Даніель Салем після 24 лютого пішов захищати Україну в лавах ЗСУ
фото з відкритих джерел

Знаменитість зустрів дівчинку на залізничному вокзалі

Український телеведучий та ресторатор Даніель Салем, який у лютому 2022 року вирушив захищати Батьківщину, вперше за місяці війни побачився зі своєю донькою Сантою-Луною. Зворушливий ролик Салем розмістив у Instagram.

На ньому видно, як знаменитість зустрічає дівчинку на залізничному вокзалі. Санта-Луна міцно обійняла тата, з яким раніше мала можливість лише говорити по відеозв'язку.

«Коли завмер увесь мій світ! Я так довго чекав на тебе! Я люблю тебе, моя Кров. Маріє Салем, дякую тобі за це щастя, 8 років тому ти створила диво, за яке я все своє життя буду тобі вдячний», – телеведучий розчулив підписників.

Шоумен показав, як вони з донечкою проводять час. Він підкреслив, що не бачив її 500 днів. Вони разом вийшли на прогулянку літнього вечора, а вранці вирушили в подорож.

Шоумен Даніель Салем уперше за війну зустрівся з донькою (відео) фото 1

«До сліз», «Нехай кожен тато повернеться до своєї родини», «Мені здається, що всі чекали на вашу зустріч», «Нарешті!», «Як вона тобою пишається», «Це неймовірно і дуже зворушливо. Я так тішуся за вас, до сліз!», «Даніель, реву з вами й обіймаю міцно. Нехай це все скоро закінчиться і всі чоловіки зможуть обійняти своїх дружин, дочок, мам, бабусь, подруг», «Уявляю, яке це щастя. Це не порівняти ні з чим», – захоплено коментують люди пост Салема.

Додамо, що військовослужбовець ЗСУ Даніель Салем брав активну участь в евакуації постраждалих із Херсонської області, де російські загарбники підірвали Каховську ГЕС. Чоловік показав, як разом з іншими військовими рятував людей та тварин. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: