Шольц на брифінгу в Парижі зайняв місце Зеленського: його реакція потрапила на відео

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

В Єлисейському палаці відбувся спільний брифінг трьох політичних лідерів

Після візиту до Лондону президент Володимир Зеленський вирушив у Париж, де зустрівся з президентом Франції Емманюелем Макроном та федеральним канцлером ФРН Олафом Шольцем.

В Єлисейському палаці відбувся спільний брифінг, перед початком якого сталося невеличке непорозуміння: Шольц переплутав місце своєї доповіді і став біля трибуни, яка була призначена для Зеленського. Цей момент зафільмували оператори.

На відео видно, що першим до пресзали зайшов Макрон, за ним – Зеленський, а згодом – Шольц. Макрон прямує до своєї трибуни, розташованої по центру, навпроти прапора Франції, а Шольц, обігнавши Зеленського, рушає до дальньої, де майоріє український прапор. Тим часом Зеленський, озирнувшись на прапор позаду себе, пропонує Шольцу помінятися місцями. Макрон, посміхаючись, теж жестами показує, що щось не так.  

Раніше «Главком» писав, що у мережі розгорнулися суперечки через одяг Зеленського в Лондоні. Українці активно обговорюють, що президент для ділових зустрічей обрав не костюм з краваткою, а мілітарі-одяг. В такому ж стилі президент України був одягнений на зустрічі з Макроном та Шольцом.

Читайте також: Дружина нардепа від «Слуги народу» розповіла, що в Раді кажуть про терміни закінчення війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: