Російський співак спалив свій паспорт та попросився до Києва

Шарлот зробив жест непокори
фото з відкритих джерел

Артист заявляє, що виступає проти влади Росії та хоче підтримувати Україну

Російський епатажний співак Едуард Шарлот, сценічне ім'я якого Шарлот, спалив свій паспорт та захотів приїхати до Києва. Цей жест непокори артист зробив на відео, яке опублікував в Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @sharl.ot

Епатажний виконавець тримав у руках паспорт громадянина Росії, який спалив.

Артист пояснив, що виступає проти путінської диктатури та не підтримує розв'язану війну проти України. Натомість він просить дозволити йому приїхати до Києва, аби підтримувати українців.

«Останні три роки активно протидію політиці держави стосовно війни проти Києва. Бажаю потрапити до столиці України, підтримувати людей виступами, концертами та іншою допомогою. Вважаю за потрібне бути в скрутну хвилину з тими, кого утискають. Я більше не громадян злочинної Росії. Територіально перебуваю в іншій країні. Обираю тих, хто за мир «братського народу». Будь ласка, організуйте шлях, наприклад, через офіційне запрошення», – сказав виконавець.

Російські пропагандисти пишуть, що на Шарлота поскаржилися в правоохоронні органи. Наразі артиста перевіряють.

Додамо, що Шарлот відомий своїми витівками. Аби привернути до себе увагу, він неодноразово повідомляв про свою «смерть» у соцмережах.

Нагадаємо, що лідер російського гурту «Машина времени», поет і художник Андрій Макаревич, якого в Росії назвали «іноагентом», різко висловився про тих, хто спокійно дивиться на руйнування доль і називає це «геополітикою». 

Раніше «Главком» писав, що в Юрмалі наприкінці липня відбудеться музичний фестиваль Laima Rendezvous Jurmala, де заплановані виступи Вєрки Сердючки, Макса Барських, Олі Полякової та російських артистів, які «підтримують мир».

Читайте також: «Сдуру вляпалась в войну». Макаревич заспівав про Росію (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: