Максим Галкін показав рибу з людським обличчям: в мережі жартують, що це Путін

Підписники жартують, що Путін і в Євросоюзі «стежить за Галкіним»

Російський гуморист та телеведучий Максим Галкін, який відкрито виступає роти війни в Україні, на своїй сторінці в соцмережі поділився унікальною знахідкою – під час гастролей в одному з готелей Бельгії він побачив рибу у ставку з людським обличчям.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

«У саду готелю побачив рибу з людським обличчям», – написав Галкін.

Багато його підписників «впізнали» у рибі господаря кремля. Шанувальники жартують, що Путін і в Євросоюзі «стежить за Галкіним».

Тим часом співачка Алла Пугачова повернулася до Москви для того, щоб попрощатися з другом Валентином Юдашкіним, який помер в 59 років. На церемонії прощання виконавиця зустрілася з речником Путіна Пєсковим, який кинувся цілувати їй руки. Ця історія дуже не сподобалася російським пропагандистам.

Російські ЗМІ в Інтернеті почали розганяти повідомлення про те, що Пугачова написала заяву до правоохоронних органів у зв'язку з зникненням дорогого годинника Hublot за два мільйони рублів. Нібито їх вкрали під час похорону дизайнера Валентина Юдашкіна на Троєкурівському цвинтарі. ЗМІ цитують саму Аллу Борисівну, яка начебто розповіла: годинник їй подарували позаминулого дня народження випускники «Фактора А».

Видання почали розповсюджувати неперевірену інформацію, хоча невдовзі з'ясувалося, що спочатку ця новина вийшла на гумористичному каналі «Імперія дуже зла». На думку деяких шанувальників співачки, фейк поширюється не випадково.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: